vacature

Cliëntbegeleider

Flexibel inzetbaar | Baarn

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Samen zijn we verantwoordelijk voor de medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Als cliëntbegeleider begeleid jij onze cliënt medisch en emotioneel gedurende het onderzoek in onze kliniek.

Gedurende de dag ben jij de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Je bent een gastvrouw/heer in hart en nieren en voelt aan waar iemand behoeft aan heeft. Jij bent een kei in overzicht houden en weet wie zich waar op welk moment bevindt. Je neemt bloed af bij aanvang van het onderzoek. Je werkt secuur en je zorgt dat de cliëntendossiers op orde zijn. Aan het eind van de onderzoeken rond je het programma af door het voeren van een eindgesprek.

Dit lukt je doordat je:

  • Jouw talent inzet om cliënten zich bij ons thuis te laten voelen.
  • Goed kan luisteren en medische kennis eenvoudig en passend bij de doelgroep kan overbrengen.
  • Actief cliënten en collega’s ondersteunt, zodat de sfeer in de kliniek ontspannen is.

Je komt te werken in een flexibel en gedreven team met zorgprofessionals en hospitality talent. Daarnaast werk je nauw samen met een team van medisch specialisten. Je hebt een zelfstandige functie waarin jij de kar trekt om een goed gecoördineerde dag en onvergetelijke klantbeleving te realiseren. Ook vind je (medische) kwaliteit en ‘de tijd nemen’ voor een persoon belangrijk. Je ziet kansen om onze klantbeleving en de kwaliteit van onze dienstverlening steeds beter te maken en denkt daar actief in mee.

Op termijn de mogelijkheid om de functie uit te bereiden met een cardio functie. Hierover kunnen we je meer vertellen.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als cliëntbegeleider bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze HR Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager Klinieken Nederland, Lia Teeling via 074 255 92 55 of l.teeling@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga jij deze uitdaging aan?

Solliciteer nu!
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Senior Online Marketeer
Senior Online Marketeer
32-40 uur | Hengelo/Baarn
We hebben al tienduizenden mensen geïnspireerd en geholpen om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid. …
Bekijk vacature
Radioloog (ZZP) voor flexpool
Radioloog (ZZP) voor flexpool
In overleg | Baarn
Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden…
Bekijk vacature