Vacature

Cliëntbegeleider

Baarn | 24-32 uur

Home Onze vacatures Cliëntbegeleider Baarn

Cliëntbegeleider

Wie zijn wij?

Prescan gelooft dat iedereen het recht heeft om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen lichaam en gezondheid. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis en expertise van medisch specialisten én state of the art apparatuur. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten. Wij bieden MRI-, cardiologische-, dermatologische- en laboratoriumonderzoeken aan en hebben directe lijnen met hoog aangeschreven ziekenhuizen in de reguliere zorg. Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en uitvoeren van gericht preventief medisch onderzoek.  Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

Als zorgprofessional verover jij het hart van onze cliënt.

Wat ga je doen?

Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al 150.000 cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Prescan kiest voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en heeft alle aandacht voor de gezondheid van haar cliënten. Als cliëntbegeleider begeleid jij onze cliënt medisch en emotioneel gedurende het onderzoek in onze kliniek.

Jij bent gedurende het onderzoek het medische aanspreekpunt voor de cliënt. Je start de onderzoeksdag met een intake en bloedafname. Je zorgt dat het de cliënt gedurende de onderzoeksdag aan niets ontbreekt en beantwoordt al zijn of haar vragen. Aan het eind van de dag sluit je de onderzoeken af middels het eindgesprek waarin je samen met de cliënt de medische adviezen doorloopt. Door jouw professionele begeleiding begrijpen onze cliënten goed het resultaat van hun onderzoek en weten ze welke stappen ze eventueel moeten ondernemen om meer grip te krijgen op hun gezondheid. Tevens zorgt jouw oprechte aandacht en het delen van medische kennis en begeleiding dat je het hart van onze cliënt weet te veroveren.

Dit lukt je doordat je:

 • Jouw talent inzet om cliënten zich bij ons thuis te laten voelen;
 • Goed kan luisteren en medische kennis eenvoudig en passend bij de doelgroep kan overbrengen;
 • Actief cliënten en collega’s ondersteunt, zodat de sfeer in de kliniek ontspannen is.

Je komt te werken in een flexibel en gedreven team met zorgprofessionals en hospitality talent. Daarnaast werk je nauw samen met een team van medisch specialisten. Je hebt een zelfstandige functie waarin jij de kar trekt om een goed gecoördineerde dag en onvergetelijke klantbeleving te realiseren. Ook vind je (medische) kwaliteit en ‘de tijd nemen’ voor een persoon belangrijk. Je ziet kansen om onze klantbeleving en de kwaliteit van onze dienstverlening steeds beter te maken en denkt daar actief in mee.

Heb jij of ben jij

 • Een hospitality talent zodat cliënten zich meteen thuis en op hun gemak voelen;
 • Een medische achtergrond (minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau in de gezondheidszorg) en bevoegd in bloedprikken of de wil dat te worden;
 • Flexibele inzetbaarheid in wekelijkse beschikbaarheid, waarbij soms het werken in de avond en een weekend dag geen probleem is;
 • Inzetbaar voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week;
 • Naast onze kliniek in Baarn (standplaats), ook mogelijk inzetbaar op andere locaties in NL.
 • Goede beheersing van verschillende automatiseringssystemen en ICT;
 • Representatief, zelfstandig en stressbestendig;
 • Hands-on, klant- en oplossingsgericht
 • Communicatief en sociaal vaardig met cliëntgerichte visie, maar ook een commerciële inslag;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlands taal;
 • In bezit van rijbewijs B en auto.

Op termijn de mogelijkheid om de functie uit te bereiden met een cardio functie. Hierover kunnen we je meer vertellen.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bruto maandsalaris tussen de € 2.400,- en € 2.700,- o.b.v. 40 uur, afgestemd op jouw carrièreniveau. Toeslag voor avond- en weekenddienst. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als cliëntbegeleider bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager Klinieken Nederland, Lia Teeling via 06-41218605 of l.teeling@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.