commerciële, klantcontact, medewerker | Prescan
vacature

Commerciële Klantcontact medewerker

24 uur | Hengelo

Solliciteer direct

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.
Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.
Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.
Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.
Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven Commerciële Klantcontact medewerker die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum naar hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze Sr. Operationeel Manager, Ouisam Zouitni via 06 21436145 of o.zouitni@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Ga jij deze uitdaging aan?

Solliciteer nu!
Deel deze vacature:

Andere vacatures

HR Business Partner
HR Business Partner
36-40 uur | Baarn
Wij zoeken een collega met kennis en ervaring binnen een organisatie waarin de medewerker centraal staat. Je…
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature