Vacature

Medisch Directeur

32-40 uur | Baarn

Solliciteer direct

Jouw rol binnen Prescan

De Medisch Directeur is primair verantwoordelijk voor het realiseren van de ambities van Prescan vanuit innovatief medisch perspectief. Prescan loopt voorop in preventie en vroegdiagnostiek en gebruikt hiervoor combinaties van de nieuwste technologieën. Prescan heeft de ambitie om haar aanpak voor preventie in het zorgdomein verder uit te breiden. Jij krijgt energie van en hebt ervaring met de implementatie van zorginnovaties en beschikt over de noodzakelijke organisatorische eigenschappen om dit in goede banen te leiden. Innoveren doe je niet alleen maar samen met de vakgroepen van medisch specialisten en overige stakeholders. Je bent dus een echte teamspeler. Daarnaast zorg je dat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft. Je werkt bij het realiseren van deze ambities samen met de Algemeen Directeur, de manager(s) klinieken en de medische staf. Als Medisch Directeur ben je integraal verantwoordelijk voor het medisch zorgbedrijf, de vakgroepen die hierin werkzaam zijn en ben je samen met de Algemeen Directeur eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en executie van de strategie.

Verantwoordelijkheidsgebieden

  • Het ontwikkelen en executeren van strategische organisatiedoelstellingen met de CEO en RvC;
  • Realisatie van medische innovatie en het implementeren hiervan;
  • Optimale en kwalitatief hoogwaardige inzet van de medische professie;
  • Aansturen en coachen van de medisch specialisten, medisch manager en adviseur K&V;
  • Aanspreekpunt voor medische staf en zorgt voor onderlinge samenwerking tussen medisch specialisten zelf en met de organisatie;
  • Eindverantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid van de geleverde zorg binnen Prescan;
  • Prescan vertegenwoordigen naar externe belanghebbenden oa. IGJ, VWS, KNMG;
  • Initiëren en begeleiden van wetenschappelijk onderzoek;
  • Actief kennisnemen en anticiperen op de beleidsontwikkeling door overheden.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven advies waarmee onze cliënten direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie over hun gezondheid

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en innovatie centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in hun gezondheid.
Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

De komende jaren breiden wij onze positie als specialist op het gebied van preventief- en gericht gezondheidsonderzoek uit. Dit doen wij door de inzet van de nieuwste combinaties van technologie gecombineerd met beproefde onderzoeksmethoden. Ons doel is zoveel mogelijk cliënten inzicht te geven in hun gezondheid en zo hun gezondheidsbewustzijn te vergroten en daarmee ook het aantal gezonde levensjaren van onze cliënten. Bij ons staat de cliënt écht centraal en alles wat wij doen staat in het teken onze cliënten in een fijne omgeving een zo goed mogelijk inzicht in hun gezondheid te geven.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons de harten van onze cliënten veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Medisch Directeur bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Waarbij Prescan waarde hecht aan gelijke kansen. Wij nodigen daarom iedereen, ongeacht achtergrond of geaardheid uit om te solliciteren. De sollicitatieprocedure kent een drie rondes en een afsluitend arbeidsvoorwaarden gesprek.

Sluitingsdatum van de vacature is 30 mei 2023.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de algemeen directeur, Wim Linting via w.linting@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga jij deze uitdaging aan?

Solliciteer nu
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Open sollicitatie
Open sollicitatie
In overleg | Baarn of Hengelo
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature
Begeleider met clienten in Prescan kliniek Baarn
Vakantiekracht Cliëntbegeleider
Vakantiekracht | Baarn
Gedurende de dag ben jij de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Je bent een gastvrouw/heer in hart en…
Bekijk vacature