Vacature

Medische Coördinator en Cliëntbegeleider

20- 28 uur | Amsterdam & Baarn

Home Onze vacatures Medische Coördinator preventief medisch onderzoek en Cliëntbegeleider

Flexibele Medische Coördinator en Cliëntbegeleider

Houd je van een uitdagende en diverse werkomgeving en heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op zorg gebied!

Wie zijn wij?

Prescan gelooft dat iedereen het recht heeft om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen lichaam en gezondheid. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis en expertise van medisch specialisten én state of the art apparatuur. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten. Wij bieden MRI-, cardiologische-, dermatologische- en laboratoriumonderzoeken aan en hebben directe lijnen met hoog aangeschreven ziekenhuizen in de reguliere zorg. Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en uitvoeren van gericht preventief medisch onderzoek.  Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

Als flexibele collega ben je op twee manieren bij Prescan inzetbaar. Enerzijds als Medische Coördinator voor PMO’s, anderzijds als Cliëntbegeleider.

Wat ga je doen?

Als flexibele collega ben je op twee manieren bij Prescan inzetbaar:

Enerzijds als Medisch Coördinator en anderzijds als Cliëntbegeleider. Als medisch coördinator ontvang je bij de klant op locatie, in Amsterdam, gedurende de dag de medewerkers van het bedrijf voor een jaarlijkse health check. Je begeleidt en informeert hen en je verricht een aantal onderzoeken zoals spirometrie, visustest, hoortest, ECG, bloedafname en bloeddrukmeting. De resultaten verwerk je in het daarvoor beschikbare portaal. Ben jij ondanks jouw medische achtergrond nog niet bekwaam in de spirometrie meting of mis je ervaring betreffende een fietstest, dan leiden wij je hiervoor op.

Als cliëntbegeleider bij onze kliniek in Baarn ben jij gedurende de dag de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Je bent een gastvrouw/heer in hart en nieren en voelt aan waar iemand behoeft aan heeft. Jij bent een kei in overzicht houden en weet wie zich waar op welk moment bevindt. Je neemt bloed af bij aanvang van het onderzoek. Je werkt secuur en je zorgt dat de cliëntendossiers op orde zijn. Aan het eind van de onderzoeken rond je het programma af door het voeren van een eindgesprek.

Heb jij of ben jij

  • Een medische achtergrond (verzorgende IG/AG, MBO-V, doktersassistent, paramedisch of vergelijkbaar) en bevoegd in bloedprikken of de wil dat te worden.
  • Goede communicatie skills voor het contact met cliënten en klant.
  • Representatief, zelfstandig, flexibel (ook qua inzetbaarheid) en stressbestendig.
  • Communicatief en sociaal vaardig met een cliëntgerichte visie.
  • Een correcte en goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
  • Bereid om zelfstandig bij de klant op locatie in Amsterdam te werken plus op onze kliniek in Baarn.
  • Gemiddeld 3 dagen per week, 20–28 uur per week beschikbaar. Waarvan de maandag en om de vrijdag in Amsterdam en gemiddeld 1 dag per week in Baarn.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als cliëntbegeleider bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager Klinieken Nederland, Lia Teeling via 074 255 92 55 of l.teeling@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.