Vacature

Medische Coördinator en Cliëntbegeleider

20- 28 uur | Amsterdam & Baarn

Home Onze vacatures Medische Coördinator preventief medisch onderzoek en Cliëntbegeleider

Flexibele Medische Coördinator en Cliëntbegeleider

Houd je van een uitdagende en diverse werkomgeving en heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op zorg gebied!

Wie zijn wij?

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten. Ons preventieve zorgcentrum is gevestigd aan de A1 bij Baarn en we werken met partnerklinieken in Duitsland. De backoffice activiteiten worden verricht vanuit ons kantoor in Hengelo.

Als flexibele collega ben je op twee manieren bij Prescan inzetbaar. Enerzijds als Medische Coördinator voor PMO’s, anderzijds als Cliëntbegeleider.

Wat ga je doen?

Als flexibele collega ben je op twee manieren bij Prescan inzetbaar:

Enerzijds als Medisch Coördinator en anderzijds als Cliëntbegeleider. Als medisch coördinator ontvang je bij de klant op locatie, in Amsterdam, gedurende de dag de medewerkers van het bedrijf voor een jaarlijkse health check. Je begeleidt en informeert hen en je verricht een aantal onderzoeken zoals spirometrie, visustest, hoortest, ECG, bloedafname en bloeddrukmeting. De resultaten verwerk je in het daarvoor beschikbare portaal. Ben jij ondanks jouw medische achtergrond nog niet bekwaam in de spirometrie meting of mis je ervaring betreffende een fietstest, dan leiden wij je hiervoor op.

Als cliëntbegeleider bij onze kliniek in Baarn ben jij gedurende de dag de houvast voor meerdere cliënten tegelijk. Je bent een gastvrouw/heer in hart en nieren en voelt aan waar iemand behoeft aan heeft. Jij bent een kei in overzicht houden en weet wie zich waar op welk moment bevindt. Je neemt bloed af bij aanvang van het onderzoek. Je werkt secuur en je zorgt dat de cliëntendossiers op orde zijn. Aan het eind van de onderzoeken rond je het programma af door het voeren van een eindgesprek.

Heb jij of ben jij

  • Een medische achtergrond (verzorgende IG/AG, MBO-V, doktersassistent, paramedisch of vergelijkbaar) en bevoegd in bloedprikken of de wil dat te worden.
  • Goede communicatie skills voor het contact met cliënten en klant.
  • Representatief, zelfstandig, flexibel (ook qua inzetbaarheid) en stressbestendig.
  • Communicatief en sociaal vaardig met een cliëntgerichte visie.
  • Een correcte en goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
  • Bereid om zelfstandig bij de klant op locatie in Amsterdam te werken plus op onze kliniek in Baarn.
  • Gemiddeld 3 dagen per week, 20–28 uur per week beschikbaar. Waarvan de maandag en om de vrijdag in Amsterdam en gemiddeld 1 dag per week in Baarn.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als cliëntbegeleider bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager Klinieken Nederland, Lia Teeling via 074 255 92 55 of l.teeling@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.