Vacatures

Online Marketeer

32-40 uur | Hengelo/Baarn

Solliciteer direct

Werk mee aan nieuwe mogelijkheden

Onze digitale touchpoints zijn vaak de eerste aanraking met Prescan voor onze cliënten. We hebben hiermee al tienduizenden mensen geïnspireerd en geholpen om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid. Wij willen onze cliënten de best mogelijke (online) ervaring bieden, voor, tijdens, en na het onderzoek. Dit kan alleen door onze klantreis en communicatie persoonlijk te maken. Hiervoor is constante aandacht nodig voor het optimaliseren, evalueren en verder ontwikkelen van de klantreis. Met jouw kennis van online marketing en marketing automation haal jij alles uit de kast om onze cliënten van dienst te zijn over de verschillende online kanalen en hierbij de best mogelijke klantreis voor hen uit te stippelen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Jouw ontwikkelde geautomatiseerde klantreis haarfijn laat aansluiten op de doelstellingen van Prescan en de verwachting van onze cliënten.
 • Online processen, inricht, monitort en coördineert, zodat alle campagnes en automation flows soepel verlopen.
 • Actief kennis ophaalt bij je collega’s, maar deze op jouw beurt ook inspireert en adviseert.
 • Focus hebt op organische groei (technische SEO), samen met onze content marketeer. Je implementeert oplossingen en komt met goede ideeën die je gevonden hebt in onze SEO-tool Semrush.
 • Constant A/B tests bedenkt en uitvoert, samen met andere CRO werkzaamheden. UX onderzoek heeft je interesse en je weet de resultaten door te vertalen in de klantreis.
 • Eigenaarschap neemt over de uitvraag van klanttevredenheid. Je zorgt dat Prescan waardevolle feedback van cliënten of websitebezoekers ontvangt zodat het proces continu verbeterd kan worden.
 • Rapportages en analyses maakt zodat jij en je collega’s daar weer op kunnen acteren.

Hierbij maak je gebruik van de volgende Tools:

 • Google tools zoals Analytics, GTM, Optimize, Clarity etc.
 • Semrush
 • SurveyMonkey
 • Mopinion
 • Active Campaign
 • Craft Pro (CMS)

Werk samen met je nieuwe collega’s.

Het marketing team van Prescan is een klein team van gedreven en ambitieuze mensen. Ze werken hard, maar hebben ook veel plezier samen. Naast je collega’s van marketing, zal je veel samenwerken met de afdeling IT en onze samenwerkingspartners. Je zult zowel werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Hengelo en in onze kliniek in Baarn. Innovatie is een belangrijke pijler binnen ons team, door innovatie in te zetten zoeken wij altijd nieuwe mogelijkheden om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.
Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.
Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Iets voor jou?

Wil jij samen met ons de beste online klantreis voor onze cliënten ontwikkelen? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Online Marketeer bij Prescan. Die ontdekkingstocht begint bij jouw sollicitatie op de vacature. Bij vragen, schakel rechtstreeks met Vincent Meulenbroek: v.meulenbroek@prescan.nl.

Ga jij deze uitdaging aan?

Solliciteer nu
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Client in wachtruimte bij Prescan kliniek in Baarn
Flexibele Medische Coördinator (PMO) en Cliëntbegeleider
20-28 uur | Baarn en Amsterdam
Als flexibele collega ben je op twee manieren bij Prescan inzetbaar: enerzijds als Medisch Coördinator voor…
Bekijk vacature
Project Manager Business Development
Project Manager Business Development
32-40 uur | Baarn/Hengelo
Als Project Manager Business Development ben je verantwoordelijk voor lopende en nog op te pakken projecten…
Bekijk vacature
Medisch Directeur
Medisch Directeur
Uren in overleg | Baarn/Hengelo
Prescan komt graag in contact met een kandidaat voor de functie van Medisch Directeur, die preventieve zorg…
Bekijk vacature
Onderdelen cardiologisch onderzoek
Zelfstandig allround cardioloog (ZZP) voor Flexpool met affiniteit voor cardiovasculaire preventie
In overleg | Baarn
Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden…
Bekijk vacature
Radioloog (ZZP) voor flexpool
Radioloog (ZZP) voor flexpool
In overleg | Baarn
Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden…
Bekijk vacature