Radioloog (ZZP) voor flexpool | Prescan
Vacature

Radioloog (ZZP) voor flexpool

In overleg | Baarn

De radioloog die graag persoonlijk uitleg geeft aan de cliënt.

Voor onze vestigingen in Baarn zoeken wij een zelfstandig radioloog. Samen met jouw collega radiologen ben je onderdeel van een hecht team met een toegewijd en uitdagend karakter die altijd open staan voor innovatie. Onze klinieken ontwikkelen zich continu waarin we samen werken met meerdere andere zorginstellingen binnen Nederland en daarbuiten om (preventief) radiologisch onderzoek naar een nieuw niveau te tillen. De focus van onze vestiging in Baarn ligt bij de MRI. Op dit moment staan er in Baarn twee gloednieuwe MRI scanners, een 1.5 en 3T machine, mogelijk komt hier in de toekomst nog een CT scanner bij. Jij gaat als zorgprofessional graag mee in deze ontwikkelingen en hebt een brede interesse op dit gebied. Je staat voor preventie en ziet de toegevoegde waarde van Prescan en draagt dit uit binnen je professie.

Naast het zijn van medische professional heb je ook een sympathiek cliënt gericht karakter en kun je goed communiceren met iedereen om je heen.

Bij de samenwerking ben je bereidt je te committeren aan de richtlijnen en protocollen van Prescan voor een goede en prettige samenwerking. Hierbij hoort o.a. medewerking verlenen aan (social) media uitingen van de organisatie en kennis delen met collega’s tijdens een meeting.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.
Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.

Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.
Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als radioloog bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze HR Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze Medisch Directeur, Alexander van Straten via 06 28817013 of a.vanstraten@prescan.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Adviseur Kwaliteit & Veiligheid
Adviseur Kwaliteit & Veiligheid
32-36 uur | Baarn
Als Adviseur Kwaliteit & Veiligheid ben je verantwoordelijk voor het organisatie breed bewaken, uitvoeren,…
Bekijk vacature
Commerciële klantcontact medewerker
Commerciële klantcontact medewerker
32 uur | Hengelo
Ons Klantcontactcentrum is de spil in onze organisatie. Je staat onze (potentiële) cliënten te woord via de…
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature