Vacature

Senior Mendix Developer

Fulltime | Hengelo

Home Onze vacatures Vacature Senior Mendix Developer (fulltime)

Vacature Senior Mendix Developer (fulltime)

Is Mendix je passie, houd je van een uitdagende en diverse werkomgeving en heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Prescan gelooft dat iedereen het recht heeft om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen lichaam en gezondheid. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis en expertise van medisch specialisten én state of the art apparatuur. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten. Wij bieden MRI-, cardiologische-, dermatologische- en laboratoriumonderzoeken aan en hebben directe lijnen met hoog aangeschreven ziekenhuizen in de reguliere zorg. Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en uitvoeren van gericht preventief medisch onderzoek. Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

Maak het verschil en haal de toekomst dichterbij!

Wat ga je doen?

Om onze service blijvend naar een hoger niveau te tillen, zijn we opzoek naar een Senior Mendix Developer die ons development team in Hengelo komt versterken. Als Senior Mendix Developer ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en optimaliseren van MijnPrescan wat gebouwd is o.b.v. van Mendix. Met MijnPrescan voorzien we ruim 100.000 cliënten van een gepersonaliseerde Mijnomgeving en ondersteunen medewerkers in zowel administratieve als medische processen. MijnPrescan is een belangrijke pijler en essentieel voor de gehele organisatie.

Als Senior Mendix Developer zet je jouw brede kennis in om vraagstukken vanuit de business te vertalen naar makkelijke en passende oplossingen. Je bent een teamplayer en maakt onderdeel uit van ons development team. Naast dat je mee ontwikkelt aan het platform, denk je na over de toekomst en architectuur van het Mendix applicatielandschap binnen Prescan.
Je hebt een visie op de inzet van Mendix en ideeën en hoe deze het beste toe te passen. Je begeleidt je collega’s met jouw Mendix kennis en ervaring en waar mogelijk leid je hun verder op.

Jouw profiel, competentie en talenten:

  • Je beschikt over een relevante en afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met Mendix;
  • Je bent in het bezit van een Advanced of expert Mendix certificaat;
  • Je hebt de nodige kennis van verschillende front-end talen en kan deze toepassen om designs te realiseren binnen Mendix.
  • Je hebt affiniteit met de zorg;
  • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Wat bieden wij?

Een fulltime dienstverband (40 uur) met opties tot gedeeltelijk thuiswerken. Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s. Een marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring en carrièreniveau.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en ben jij de geschikte kandidaat? Dan zijn wij heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze HR Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot onze ICT manager, Edwin Kortleve via 074 255 9 255.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.