vacatures

Senior Online Marketeer

32-40 uur | Hengelo/Baarn

Solliciteer nu

Jouw rol binnen Prescan

  • Product Owner voor de digitale projecten die in samenwerking met IT worden uitgevoerd.
  • Verantwoordelijk voor de SEA-, leadgeneratie en CRO strategie (waaronder A/B testen).
  • Accountverantwoordelijk voor de strategische samenwerking met de geselecteerde digital partner(s).
  • Eigenaar van de digitale klantreis als onderdeel van de totale klantreis. Dit gebeurt in samenwerking en afstemming met de betrokken afdelingen en Marketing Manager.
  • Inrichten, monitoren en coördineren van online processen.
  • Actief kennis ophalen bij je collega’s, maar deze op jouw beurt ook inspireren en adviseren.
  • Zorgen voor heldere marketingrapportages die collega’s inzicht geven in zowel aandachtspunten als kansen.
  • Nauwe samenwerking met sales team Prescan; signaleren kansen, stimuleren doorontwikkeling van (online) sales op basis van data en marktontwikkelingen.

Werk samen met je nieuwe collega’s

Het marketing team van Prescan is een klein team van gedreven en ambitieuze mensen. Je werkt veel samen met de afdeling IT en onze samenwerkingspartners die ons helpen bij de strategie en executie van onze doelstellingen. Innovatie is een belangrijke pijler binnen het team. Door innovatie in te zetten gaan we samen altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het marketingteam werkt afwisselend in Baarn, Hengelo en vanuit huis. Als team zoeken we hierin altijd de juiste balans.

Wat breng jij ons?

Voor deze vacature van Senior Online Marketeer bij Prescan is de combinatie van klantgedrevenheid en flexibiliteit onmisbaar om deze rol succesvol te vervullen. Door de korte lijnen binnen Prescan moet je met deadlines kunnen omgaan en in staat zijn om op diverse niveaus te communiceren. Bovendien durf jij uit je comfortzone te stappen én heb je het lef om vernieuwende ideeën voor de klantreis te ontwikkelen. Je bent daarbij niet bang om fouten te maken, omdat je dit vertaalt naar waardevolle inzichten.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid. Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.
Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven Senior Online Marketeer die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum, HR Adviseur, naar hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je rechtstreeks schakelen met de Marketing Manager, Marleen Ligtenbarg, via 06 15 23 68 90 of m.ligtenbarg@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga jij deze uitdaging aan?

Solliciteer nu!
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Radioloog (ZZP) voor flexpool
Radioloog (ZZP) voor flexpool
In overleg | Baarn
Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden…
Bekijk vacature
Cliëntbegeleider
Cliëntbegeleider
Flexibel inzetbaar | Baarn
Bekijk vacature