VACATURE

Teamleider Klantcontactcentrum (KCC)

36 - 40 uur | Hengelo

Solliciteer direct!

Wat breng jij ons?

Wij zoeken een collega met kennis en ervaring binnen een KCC-omgeving of organisatie waarin de klant en service centraal staan. Je bent toegankelijk, verbindend en hebt een coachende manier van leidinggeven. Je luistert goed naar de behoefte van de teamleden en kunt goed prioriteiten stellen. Daarnaast beschik je over commerciële vaardigheden en je realiseert je dat het KCC het verschil kan maken of een cliënt voor Prescan kiest. Je bent verder ervaren op het gebied van management informatie en hebt affiniteit met cijfers en analyses.

  • Je stuurt, coacht en motiveert een team van 15 KCC medewerkers.
  • Je zorgt voor een optimale bezetting en stimuleert individuele- en teamontwikkeling.
  • Je monitort, analyseert resultaten en processen, stuurt bij en komt met voorstellen voor verbetering van onze dienstverlening.
  • Je bent verantwoordelijk voor heldere rapportages die inzicht geven in zowel aandachtspunten als kansen binnen het klantcontactcentrum.
  • Je pakt projectmatige werkzaamheden zelfstandig op met succesvolle implementatie als gevolg.
  • Je rapporteert aan de Sr. Operationeel Manager.

Werk mee aan nieuwe mogelijkheden

Wij willen onze cliënten de best mogelijke ervaring bieden. Voor, tijdens en na het onderzoek. Dit doen we door het contact zo persoonlijk en optimaal mogelijk te maken. Het blijven evalueren, optimaliseren en verder ontwikkelen van ons klantcontactcentrum, is dan ook prioriteit.
Met jouw ervaring binnen een klantcontactcentrum, je passie om de servicebeleving van cliënten te vergroten en jouw drive voor goede klantrelaties bouw je mee aan een hoger niveau van ons klantcontactcentrum. Jij zorgt dat de dagelijkse operatie vlekkeloos verloopt en dat onze cliënten vriendelijk te woord worden gestaan en snel en adequaat worden geholpen.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven advies waarmee onze cliënten direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.
Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in hun gezondheid.
Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.
Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.
Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven Teamleider Klantcontactcentrum (KCC) die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen.

Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum, HR Adviseur, naar hrm@prescan.nl.
Wil je meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze Sr. Operationeel Manager, Ouisam Zouitni, via 06 21436145 of o.zouitni@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij Prescan versterken?

Solliciteer hier!
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Commerciële klantcontact medewerker
Commerciële klantcontact medewerker
32 uur | Hengelo
Ons Klantcontactcentrum is de spil in onze organisatie. Je staat onze (potentiële) cliënten te woord via de…
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature
Radioloog (ZZP) voor flexpool
Radioloog (ZZP) voor flexpool
In overleg | Baarn
Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden…
Bekijk vacature
Cliëntbegeleider
Cliëntbegeleider
Flexibel inzetbaar | Baarn
Bekijk vacature