Vacature

Junior Systeembeheerder

Baarn | Fulltime

Home Onze vacatures Vacature Junior Systeembeheerder Baarn (fulltime)

Junior Systeembeheerder

Is ICT je passie en houd je van een uitdagende en diverse werkomgeving en heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op ICT gebied!

Wie zijn wij?

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten. Ons preventieve zorgcentrum is gevestigd aan de A1 bij Baarn en we werken met partnerklinieken in Duitsland. De backoffice activiteiten worden verricht vanuit ons kantoor in Hengelo.

Je draagt zorg voor de continuïteit, kwaliteit en feilloze werking van de ICT-infrastructuur voor onze kliniek in Baarn.

Wat ga je doen?

Vanwege uitbreiding van onze kliniek in Baarn zijn wij op zoek naar een junior systeembeheerder.

Binnen onze kliniek draaien verschillende systemen om onze medische onderzoeken uit te voeren. Zo beschikken wij over MRI, Echo, Point of Care, ECG en breiden wij momenteel onze stal uit met een gloednieuw Radiologisch Informatie Systeem (RIS). In Baarn werkt een team van artsen, MRI laboranten, cliëntbegeleiders en andere collega’s samen om onze cliënten een perfecte onderzoeksdag te laten ervaren.

Als allround systeembeheerder krijg je te maken met alle aspecten van het vak, je draagt zorg voor de continuïteit, kwaliteit en feilloze werking van de ICT-infrastructuur voor onze kliniek in Baarn. Je onderhoudt uitvoeren aan o.a. servers, werkplekken, telefooncentrales, databases, opslag en lost storingen op. Daarnaast neem je deel aan gerelateerde ICT projecten en faciliteer je in de behoefte van de interen gebruikers.

Natuurlijk werk je niet alleen, je bent naast onderdeel van het ICT team ook onderdeel van het team collega’s op de locatie in Baarn.

Taken en verantwoordelijkheden die o.a. behoren tot het takenpakket:

 • Verlenen van ondersteuning van gebruikers, telefonisch/middels ticketsysteem en op locatie in de kliniek in Baarn;
 • Registreren en analyseren van tickets;
 • Oplossen van (ver)storingen;
 • Het opstellen van (systeem) procedures, instructies en handleidingen;
 • Beheren van verschillende systemen (gebruikersbeheer, functionele aanpassingen);
 • Verrichten van allerlei voorkomende werkzaamheden in en rondom ons de kliniek in Baarn.


Jouw profiel, competentie en talenten

 • Een minimaal afgeronde opleiding MBO opleiding niveau 4 in de richting van ICT systeembeheer of hoger of verwante opleiding en kennis.
 • Aantoonbare (werk)ervaring in systeembeheer en ICT.
 • Ervaring met de volgende technieken/systemen is een pré, DICOM/HL7, Welch Allyn, Windows server, VOIP, Office 365, PACS, RIS, Spraaksoftware (Dragon).
 • De skills om ieder probleem te analyseren en op te lossen.
 • Een teamgerichte manier van werken.
 • Je bent leergierig, service-, oplossings- en resultaatgericht, en teamplayer en hebt een klantgerichte en proactieve instelling.
 • Flexibele instelling en zin om in een enthousiast en professioneel team jouw steentje bij te dragen als junior systeembeheerder, waarbij soms (bij storing) het werken in de avond en bij uitzondering een weekenddag geen probleem is.
 • Je woont niet verder dan 30 min reistijd vanaf werk.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en pas je in het profiel van onze nieuwe collega die wij zoeken? Wil jij samen met ons de techniek in onze kliniek in Baarn naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl of bel voor meer informatie 074 255 92 55.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot onze ICT manager, Edwin Kortleve via 074 255 9 255.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.