Vacature

Vacature Medisch Coördinator Preventief Medisch Onderzoek

Amsterdam | 12-16 uur

Home Onze vacatures Vacature Medisch Coördinator Preventief Medisch Onderzoek

Vacature Medisch Coördinator Preventief Medisch Onderzoek

Wie zijn wij?

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

Jij ziet nieuwe kansen waar die in het verlengde liggen van communicatie en het optimaliseren van de te leveren diensten voor zowel Prescan als onze klant.

Wat ga je doen?

De Preventief Medisch Coördinator ontvangt de medewerkers van een van onze klanten voor een body check-up programma. Je bent verantwoordelijk voor het informeren van de medewerkers en het afnemen van verschillende onderzoeken. Je neemt bloed af, meet biometrie en voert verschillende visustesten uit. Daarnaast kun je de functietesten behorend bij een algemeen cardiologisch onderzoek uitvoeren, waaronder de (fiets) inspanningstest en ECG’s. De resultaten verwerk je in het daarvoor beschikbare portaal. Het betreft een zelfstandige functie in nauwe samenwerking met een van de betrokken artsen die ook een deel van de medische onderzoeken afneemt.

Jij ziet tevens nieuwe kansen waar die in het verlengde liggen van communicatie en het optimaliseren van de te leveren diensten voor zowel Prescan als onze klant. Binnen de organisatie is de voertaal voornamelijk Engels, goede spreekvaardigheden in het Engels zijn een must. Standplaats is Amsterdam.

Heb jij of ben jij

  • Een medische achtergrond (verzorgende IG/AG, MBO-V, doktersassistent, paramedisch of vergelijkbaar).
    NB. Ben jij ondanks jouw medische achtergrond nog niet bekwaam in bovengenoemde onderzoeken dan leiden wij je hiervoor op;
  • Bevoegd in bloedprikken of de wil dat te worden;
  • Representatief, zelfstandig, flexibel en stressbestendig;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Communicatief vaardig met cliëntgerichte visie;
  • Een correcte en goede beheersing van de Engelse én Nederlands taal;
  • Gemiddeld 12 tot 16 uur per week beschikbaar. Uitbreiding op termijn mogelijk.

Wat bieden wij?

Een gave werkplek bij een dynamische, innovatieve en groeiende organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer, leuke collega’s en toffe feestjes.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV naar de Operationeel Manager Klinieken Nederland,
Lia Teeling- van Hal, l.teeling@prescan.nl. Ook voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager via 06-41218605 of l.teeling@prescan.nl. Reageren mogelijk tot half augustus 2020.


Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00