Vacature

Vacature MRI Laborant

Baarn | 24-40 uur

Home Onze vacatures Vacature MRI Laborant Baarn

Vacature MRI Laborant

Wie zijn wij

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

De MRI laborant die voor de cliënt het verschil kan maken.

Wat ga je doen?

Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Prescan heeft liefde voor het leven en wil cliënten verrassen met onze beste diensten en zorg mogelijkheden. Als MRI laborant (m/v) maak je volledige bodyscans van cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de Total Body Scan.

Ieder uur komt er een nieuwe cliënt bij jou voor het maken van de scan. Je geeft begeleiding en uitleg over wat komen gaat. Zodra de cliënt er klaar voor is mag deze plaats nemen op de behandeltafel en zet jij zijn of haar favoriete muziek op. Bij een Total Body Scan ligt de cliënt wel 50 minuten in de MRI-scanner. Jij houdt hem of haar tijdens de scan goed op de hoogte en stelt gerust wanneer nodig. De beelden die jij gemaakt hebt, worden vervolgens door de radioloog beoordeeld en met de cliënt besproken.

Wij werken volgens de geldende protocollen en denken altijd verder dan het hier en nu, door ons met elkaar te verdiepen in hoe we onze processen kunnen verbeteren en verfijnen voor de toekomst.

Past dit ook bij jou? En heb je verder

  • De opleiding tot MRI laborant (MBB) afgerond;
  • Ervaring als radiodiagnostisch / MRI laborant in een ziekenhuis of een kliniek;
  • Ervaring met zowel een Philips en Siemens MRI is een pré;
  • Ervaring met het inbrengen van een infuus (pré);
  • De skills om iemand gerust te stellen, thuis te laten voelen en duidelijk uitleg te geven ook als het even wat drukker is;
  • Zin om 24 - 40 uur in een enthousiast en professioneel team jouw steentje bij te dragen als MRI laborant in onze Kliniek in Baarn, waarbij het werken in de avond en soms een weekenddag geen probleem is.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als MRI laborant bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager Klinieken Nederland, Lia Teeling via 06-41218605 of l.teeling@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.