Vacature

Vacature MRI-laborant

Baarn | 24-40 uur

Home Onze vacatures Vacature MRI-laborant Baarn

Vacature MRI-laborant

Wie zijn wij

Prescan gelooft dat iedereen het recht heeft om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen lichaam en gezondheid. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis en expertise van medisch specialisten én state of the art apparatuur. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten. Wij bieden MRI-, cardiologische-, dermatologische- en laboratoriumonderzoeken aan en hebben directe lijnen met hoog aangeschreven ziekenhuizen in de reguliere zorg. Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en uitvoeren van gericht preventief medisch onderzoek.  Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

De MRI laborant die voor de cliënt het verschil kan maken.

Wat ga je doen?

Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al 150.000 cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Prescan heeft liefde voor het leven en wil cliënten verrassen met onze beste diensten en zorg mogelijkheden. Als MRI-laborant (m/v) maak je MRI-scans van cliënten, dit is het hoofdonderdeel van bodyscan.

Ieder uur komt er een nieuwe cliënt bij jou voor het maken van de MRI-scan. Je geeft begeleiding en uitleg over wat komen gaat. Zodra de cliënt er klaar voor is mag deze plaats nemen op de behandeltafel en zet jij zijn of haar favoriete muziek op. Bij een bodyscan ligt de cliënt wel 50 minuten in de MRI-scanner. Jij houdt hem of haar tijdens de scan goed op de hoogte en stelt gerust wanneer nodig. De beelden die jij gemaakt hebt, worden vervolgens door de radioloog beoordeeld en met de cliënt besproken.

Wij spelen met onze producten en diensten continu in op innovatie en marktontwikkelingen om gericht preventief medisch onderzoek op het hoogste niveau te blijven aanbieden.

Past dit ook bij jou? En heb je verder

  • De opleiding tot MRI-laborant (MBB) afgerond;
  • Ervaring als radiodiagnostisch / MRI-laborant in een ziekenhuis of een kliniek;
  • Ervaring met zowel een Philips en Siemens MRI is een pré;
  • Ervaring met het inbrengen van een infuus (pré);
  • De skills om iemand gerust te stellen, thuis te laten voelen en duidelijk uitleg te geven ook als het even wat drukker is;
  • Zin om 24 - 40 uur in een enthousiast en professioneel team jouw steentje bij te dragen als MRI-laborant in onze kliniek in Baarn, waarbij het werken in de avond en soms een weekenddag geen probleem is.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als MRI laborant bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Operationeel Manager Klinieken Nederland, Lia Teeling via 06-41218605 of l.teeling@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.