Vacature

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Hengelo | 36-40 uur

Home Onze vacatures Vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Wie zijn wij?

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten.

‘Jij ziet waar voor ons nieuwe kansen liggen omtrent communicatiekanalen voor het generen van nieuwe leads en om bij onze huidige cliënten top of mind te blijven.’

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ga jij je voornamelijk bezighouden met brandmanagement. Je gaat ons merk nader analyseren en stevig positioneren. Dit doe je middels verschillende marketing- en communicatieplannen. Jij ziet waar voor ons nieuwe kansen liggen omtrent communicatiekanalen voor het generen van nieuwe leads en om bij onze huidige cliënten top of mind te blijven. Maar ook waar wij ons kunnen verbeteren in onze merkpositionering om een grotere groei in onze omzet te genereren. Voor onze afdeling marketing zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die de handen uit de mouwen wil steken, enthousiast is en veel wil leren van de praktijk. Heb jij affiniteit met marketing, communicatie en ben je commercieel, dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit lukt doordat je:

  • Graag vanuit je eigen interesse het vakgebied wil leren;
  • Resultaatgericht bent en jezelf verder wilt ontwikkelen;
  • Weet wat je wil en wat je kunt, maar staat ook open om nieuwe dingen te leren;
  • Een hands-on mentaliteit hebt en op zoek bent naar een meewerkstage.

Je komt te werken in een klein, flexibel en gedreven marketing team. Je nieuwe collega’s zijn uitstekend opgeleid, hebben veel ervaring en zijn nieuwsgierig. Zij helpen elkaar waar nodig, je staat er nooit alleen voor! Creatie is een belangrijke pijler binnen het team. Je werkt samen met onze klinieken, vaste marketing, communicatie en PR bureaus en andere partners. Je komt te werken op ons hoofdkantoor te Hengelo.Wat breng jij onsVoor deze vacature van stagiair(e) Marketing & Communicatie is de combinatie van flexibiliteit, zelfstandigheid en leergierigheid onmisbaar. Door de korte lijnen binnen Prescan is het belangrijk om op diverse niveaus te kunnen communiceren. Ook durf jij je ideeën aan te dragen en is er ruimte voor eigen inbreng. En ben jij:

  • Een Mbo of Hbo-student die de opleiding marketing, multimedia en/of communicatie volgt;
  • Communicatief sterk met goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaren in 1 of meerdere opmaakprogramma’s zoals DTP, InDesign, Photoshop;
  • Jij bent geïnteresseerd in verschillende merken en vindt het leuk om met huisstijl (ontwikkeling) bezig te zijn;
  • Proactief, creatief, ondernemend en kun je zowel zelfstandig als in een team werken.

Wat bieden wij?

Een gave stageplek bij een dynamische, innovatieve en groeiende organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer, leuke collega’s en toffe feestjes.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. Danielle ten Bokum naar hrm@prescan.nl.

Bij vragen over deze functie, neem contact op met HR via hrm@prescan.nl of 074 255 92 55.

Wij helpen je graag verder.