Vacature

Vakantiekracht Cliëntbegeleider

Vakantiekracht | Baarn

Solliciteer direct

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.
Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid. Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.
Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een vakantiekracht die ons team van cliëntbegeleiders in Baarn komt versterken.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Als cliëntbegeleider begeleid jij onze cliënt medisch en emotioneel gedurende het onderzoek in onze kliniek.

Dit lukt je doordat je:

  • Jouw talent inzet om cliënten zich bij ons thuis te laten voelen.
  • Goed kan luisteren en (medische) kennis eenvoudig en passend bij de doelgroep kan overbrengen.
  • Actief cliënten en collega’s ondersteunt, zodat de sfeer in de kliniek ontspannen is.

Enthousiast?

Wil jij deze zomervakantie bij Prescan werken. Dan zijn wij heel benieuwd naar wie jij bent. Voor meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze Sr. Operationeel Manager, Ouisam Zouitni via 06 21436145 of o.zouitni@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team tijdens de vakantie versterken?

Solliciteer nu
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Open sollicitatie
Open sollicitatie
In overleg | Baarn of Hengelo
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature
Medisch Directeur
Medisch Directeur
32-40 uur | Baarn
Wij zoeken een Medisch Directeur met kennis en ervaring binnen een (commerciële) medisch georiënteerde…
Bekijk vacature