HR Business Partner | Prescan
Vacature

HR Business Partner

36-40 uur | Baarn

Solliciteer direct

Werk mee aan het professionaliseren van onze HR afdeling

Je komt te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is. We focussen ons aankomend jaar op de ontwikkeling van een organisatiecultuur die de juiste mensen bindt aan onze organisatie en de organisatie in staat stelt om haar strategische ambities waar te maken. Daarnaast willen we bestaande processen automatiseren, digitaliseren en optimaliseren. Zoals de salarisadministratie. Daarnaast heb je een proactieve adviesrol en denk je mee in verbeter- en veranderprojecten op het vlak van organisatiecultuur.
Je acteert als business partner voor het management en coördineert operationele HR zaken. Hierbij valt o.a. te denken aan toepassing van het HR beleid in het algemeen en de arbeidsvoorwaarden. Met jouw HR ervaring en passie om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten bouw je mee aan een succesvol Prescan.
Enthousiast? Lees dan snel verder en solliciteer!

Jouw rol binnen Prescan

• Je coördineert en voert operationele HR taken uit
• Je ondersteunt het management strategisch en tactisch
• Je bent continu bezig met het ontwikkelen, vernieuwen en implementeren van het HR-beleid
• Het adviseren over o.a. performancemanagement, verzuimbegeleiding en arbeidsvoorwaarden
• Je initieert, organiseert en/of participeert in organisatie brede HR-projecten (bijvoorbeeld cultuur, leiderschap en vitaliteit)
• Het begeleiden van organisatie-/cultuurveranderingen
• Je werkt afwisselend vanuit Baarn (standplaats) en Hengelo
• Je rapporteert aan de HR Manager.

Kortom, je hebt veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheid in hoe jij je functie tot een succes brengt. Een uitdagende functie binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving!

Werk samen met je nieuwe collega’s

Voor managers ben jij een proactieve, betrouwbare en energieke sparringpartner. Iemand die in mogelijkheden denkt en collega’s te allen tijde voorziet van praktisch en resultaatgericht advies. Je bent één van de sturende krachten bij veranderingstrajecten, spreekt managers en medewerkers aan op hun verantwoordelijkheden en je zorgt samen met hen voor visie, focus en resultaat.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven advies waarmee onze cliënten direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.
Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door onze medisch specialisten.
Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.
Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.
Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven HR Business Partner die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV t.a.v. onze HRM afdeling, hrm@prescan.nl.
Wil je meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze HR Manager, Koen van der Tol, via 06 22861027 of k.vandertol@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij Prescan versterken?

Solliciteer nu
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Commerciële klantcontact medewerker
Commerciële klantcontact medewerker
24 uur | Hengelo
Ons Klantcontactcentrum is de spil in onze organisatie. Je staat onze (potentiële) cliënten te woord via de…
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature