Home Alle onderzoeken

Overzicht van al onze onderzoeken.

Filter je onderzoek
Regio
Type onderzoek
Total Body Scan
Basis

MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten.

Total Body Scan
Plus

MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek en een laboratoriumonderzoek.

Total Body Scan
Excellent

MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een laboratoriumonderzoek en een huidonderzoek.

Total Body Scan
Premium

MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een laboratoriumonderzoek, en een inwendig maag- en darmonderzoek.

MRI-scan
Hoofd

Een MRI-scan hoofd (schedel en hersenen) kan duidelijkheid geven over de oorzaak van hoofd gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Nekwervels

Een MRI-scan van je nekwervels kan duidelijkheid geven over de oorzaak van nek gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten..

MRI-scan
Halsvaten

Een MRI-scan van je halsvaten kan duidelijkheid geven over de oorzaak van klachten en inzicht geven in vernauwingen bij de halsslagaders of het risico hierop.

MRI-scan
Borstkas

Een MRI-scan van je borstkas (thorax) kan duidelijkheid geven over de oorzaak van aanhoudende longklachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Bovenbuik

Een MRI-scan van je bovenbuik brengt de bovenbuikorganen in beeld en kan afwijkingen aan deze organen opsporen of juist uitsluiten.

MRI-scan
Onderbuik

Een MRI-scan van je onderbuik brengt onderbuikorganen in beeld en kan afwijkingen aan deze organen opsporen of juist uitsluiten.

MRI-scan
Rug

Een MRI-scan van je rug kan duidelijkheid geven over de oorzaak van rug gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Borst

Een MRI-scan van de borsten kan tumoren in beeld brengen die met andere beeldonderzoeken vaak niet te zien zijn. Het is daardoor geschikt als preventief onderzoek naar borstkanker.

MRI-scan
Borstimplantaten

Een MRI-scan kan inzicht geven in de staat van borstimplantaten. Bij een MRI-scan kan goed in kaart worden gebracht of een siliconenimplantaat beschadigd is en verder onderzoek nodig heeft.

MRI-scan
Borst & borstimplantaten

Een MRI-scan van de borsten kan tumoren in beeld brengen die met andere beeldonderzoeken vaak niet te zien zijn. Het is daardoor geschikt als preventief onderzoek naar borstkanker. Ook geeft de MRI-scan kan inzicht in de staat van borstimplantaten.

MRI-scan
Knie

Een MRI-scan van je knie kan duidelijkheid geven over knie gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Voet/Enkel

Een MRI-scan van je voet/enkel kan duidelijkheid geven over de oorzaak van voet of enkel gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Heup

Een MRI-scan van je heup kan duidelijkheid geven over de oorzaak van heup gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Bekken

Een MRI scan van het bekken kan duidelijkheid geven over bekkenklachten.

MRI-scan
Schouder

Een MRI-scan van de schouder kan inzicht geven in de oorzaak van schouder gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Hals/weke delen

Een MRI-scan van je hals/weke delen kan inzicht geven in eventuele afwijkingen in de hals en schildklier.

MRI-scan
Hand/pols

Een MRI-scan van je hand/pols kan duidelijkheid geven over de oorzaak van hand/pols gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Elleboog

Een MRI-scan brengt je elleboog laag voor laag in beeld. Daardoor kan elk plekje, hoe klein dan ook, worden geanalyseerd op eventuele afwijkingen.

Maagonderzoek
Gastroscopie

Een inwendig maagonderzoek kan inzicht geven in de oorzaak van maag gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

Darmonderzoek
Coloscopie

Een inwendig darmonderzoek kan duidelijkheid geven over de oorzaak van darm gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

Cardiologisch onderzoek
Cardio Plus Programma

Het Cardio Plus programma geeft uitgebreid inzicht in het functioneren van het hart- en vaten. Het omvat een cardiologisch onderzoek, IMT-meting en een uitgebreid laboratoriumonderzoek.

Cardiologisch onderzoek
Hartfilmpje, echo van het hart, fietstest

Het cardiologisch onderzoek geeft inzicht in het functioneren van het hart. De hartkleppen, de hartkamers, de bloeddoorstroming van het hart en de pompfunctie van het hart kunnen niet met een scan worden onderzocht.

Cardiologisch onderzoek
IMT-meting

Bij een IMT-meting wordt de vaatkwaliteit van je halsvaten gemeten. Door dit vast te stellen wordt duidelijk of de vaatwanddikte in orde is en of er sprake is van vernauwingen.

Borstonderzoek
2D echo, mammografie

Een borstonderzoek kan preventief worden uitgevoerd of duidelijkheid geven over de oorzaak van aanhoudende klachten.

Huidonderzoek
Klinische huidanalyse

Een huidonderzoek kan preventief worden uitgevoerd of duidelijkheid geven over de oorzaak van aanhoudende klachten en onzuiverheden.

Laboratoriumonderzoek
Standaard

Een uitgebreid onderzoek van je bloed, urine en ontlasting.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Bloedarmoede

Bloedonderzoek naar verschillende waarden die een rol spelen bij bloedarmoede

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Bloedgroep

Een bloedgroepbepaling kan van belang zijn voordat je een bloedtransfusie krijgt of als je van plan bent om bloed te doneren.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Glutenintolerantie

Dit aanvullend onderzoek naar glutenintolerantie bekijkt antistoffen in het bloed tegen gluten. Dit zijn onder andere antistoffen tegen tissue transglutaminase (anti-TTG) en tegen Endomysium.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Hart en vaten extra

In dit onderzoek worden naast het cholesterol en de triglyceridengehalten ook apolipoproteine (eiwitten) in verband gebracht als een onafhankelijke risicofactor voor de ontwikkeling van slagaderverkalking. Tevens meet het ook het LpA (lipoproteïne A) en twee apolipoproteine.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Hormonen man

Bloedonderzoek naar vier mannelijke hormonen: Testosteron, Vrij Testosteron, LH & SHBG.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Hormonen vrouw

Dit aanvullend bloedonderzoek bepaalt vijf vrouwelijke hormonen. Hiervan wordt het vrouwelijk geslachtshormoon oestradiol als belangrijkste gezien. Daarnaast worden het LH, progesteron, FSH en prolactinegehalte bepaald.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Inhalatieallergie

Dit aanvullend bloedonderzoek kijkt of er antistoffen aanwezig zijn voor een bepaalde stof die voorkomt in de lucht. Er worden immunoglobulines (antistoffen) bepaald van de acht meest voorkomende inhalatie allergieën. De allergenen IgE (sIgE) van de elf meest voorkomende inhalatie allergieën worden getest waardoor (vermoedelijk) een allergische reactie optreedt.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Mineralen

Dit aanvullend bloedonderzoek naar mineralen meet acht markers voor verschillende belangrijke mineralen in het lichaam. Gebruik je een multivitaminen preparaat en wil je de gevolgen meten? Dan adviseren wij je om het vitaminen & mineralen programma te bekijken om zowel de vitaminen als mineralen status te analyseren.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Vitaminen

Een aanvullend vitamineonderzoek bevat vijf verschillende vitaminen. De meest bekende is vitamine B12, ook wel bekend als ‘cobalmine’. Vitamine B12 tekorten komen regelmatig voor mensen die geen dierlijke producten eten, zoals het geval is bij veganisten en vegetariërs.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Vitaminen en mineralen

Wil je extra inzicht in je gezondheid? Dan kan dit additionele onderzoek naar vitaminen en mineralen meer informatie bieden in de status van de verschillende vitaminen en mineralen in het bloed. Dit aanvullend vitaminen en mineralen onderzoek bekijkt vijf verschillende vitaminen en drie verschillende mineralen.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Vegetariër check-up

Het aanvullend laboratoriumonderzoek voor veganisten en vegetariërs analyseert het bloed op de meest voorkomende tekorten van essentiële vitamines, mineralen en voedingstoffen in deze groep.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Reumatologie

Bij dit bloedonderzoek naar reumatologie wordt gekeken naar antistoffen, ontstekingsfactoren, en de aanwezigheid van reumafactoren. De aan- en afwezigheid van bepaalde van deze stoffen kan bijdragen aan het vinden van een bepaalde type reuma.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Schildklier uitgebreid

Dit aanvullende bloedonderzoek bekijkt de hoeveelheid vrij schildklierhormoon en antistoffen tegen schildklierhormoon in het bloed.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
SOA basis

De test voor gonorroe, trichomonas en chlamydia worden uitgevoerd op basis van urine of een (vaginale) swab (zelftest). In de kliniek worden de afnamematerialen verstrekt waarmee de test zelf kan worden uitgevoerd.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
SOA uitgebreid

De aanwezigheid van hiv en syfilis wordt getest middels een bloedonderzoek. De test voor gonorroe, trichomonas en chlamydia worden uitgevoerd op basis van urine of een (vaginale) swab (zelftest). In de kliniek worden de afnamematerialen verstrekt waarmee de test zelf kan worden uitgevoerd.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Sport en prestatie

Het aanvullend sport en prestatie bloedonderzoek analyseert bloedwaardes die inzicht kunnen geven in de status van uw gezondheid met het oog op uw lichamelijke (sport)prestaties.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Vermoeidheid

Dit aanvullend onderzoek naar (chronische) vermoeidheid kijkt naar de aanwezigheid van antistoffen tegen het Cytomegalovirus en het Epstein Barr virus. De EBNA bepaling zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen een primaire en secundaire EBV infectie.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Voedselallergie

Dit aanvullend bloedonderzoek kijkt of er antistoffen aanwezig zijn voor een bepaald voedingsproduct. Er worden immunoglobulinen (antistoffen) bepaald van de elf meest voorkomende voedselallergieën.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Ziekte van Lyme

Bij een bloedonderzoek naar de ziekte van Lyme wordt er altijd een combinatie van een ELISA test en Western Blot uitgevoerd. Dit is omdat dit medisch gezien de meest betrouwbare resultaten geeft in het kader van een infectie met de ziekte van Lyme.

Standaard + aanvullend laboratoriumonderzoek
Zuurbranden en maagpijn

Als je last hebt van je maag kan er getest worden op de aanwezigheid van de Helicobacter Pylori bacterie. Dit aanvullend laboratoriumonderzoek kan gedaan worden middels het onderzoeken van het bloed.

Ontlastingsonderzoek
Chronisch darmklachten pakket

Chronisch darmklachten heeft zoals winderigheid, een opgezette buik, krampen, brijachtige ontlasting, verstopping, en/of buikpijn kunnen de dagelijkse bezigheden erg belemmeren. Het Chronisch Darmklachten pakket kan inzicht geven in de oorzaak van deze klacht(en).

Ontlastingsonderzoek
Darmflora

Dit pakket bestaat uit een ontlastingsonderzoek van de darmflora, gisten en schimmels, gluten en de weerstand.

Ontlastingsonderzoek
Parasitologie

DNA-analyses op de vijf meest voorkomende darmparasieten: Dientamoeba fragilis, Blastocystis hominis, Giardia lamblia, Cryptosporidium soorten en Entamboeba spp. De ontlasting van 2 verschillende dagen wordt onderzocht om de kans een parasiet aan te treffen te vergroten.

Ontlastingsonderzoek
Candida soorten pakket

Je ontlasting wordt getest op pH, zetmeel, gisten en schimmels. Daarnaast testen we de verschillende soorten candida: Candida albicans, Candida glabrata, Geotrichum candidum en de Candida krusei.

Ontlastingsonderzoek
Maagklachten pakket

Onderzoek naar afwijkingen van de zuurtegraad, het zetmeelgehalte van de ontlasting, een bepaling van het vetgehalte, een ontlastingstest op Helicobacter pylori en de calprotectine in de ontlasting.

Ontlastingsonderzoek
Immuunsysteem

Onderzoek op weerstand en ontstekingsreacties van de darmwand.

Ontlastingsonderzoek
Glutenintolerantie pakket / coeliakie

Met dit glutenintolerantie / coeliakie pakket wordt je ontlasting op een aantal factoren geanalyseerd: Antilichamen tegen anti gliadine, Anti weefseltransglutamine en Immunoglobuline A.

Ontlastingsonderzoek
Histamine-intolerantie

Bij een histamine intolerantie kunnen de darmen dit niet meer goed zelf reguleren en komt er te veel of juist te weinig histamine in het bloed. Hierdoor kunnen verschillende soorten klachten ontstaan.

Wij helpen je graag verder.