Onderzoeken

Bodyscan

Onze cliënten willen zelf de regie nemen over hun gezondheid en daarom kiezen ze voor onze preventieve medische zorg.

Home Bodyscan

Wat is een bodyscan?

Een bodyscan - ook wel bekend als health check of total body scan - is een preventief medisch onderzoek. Het doel van preventief medisch onderzoek is het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen. Waar en wanneer je dat wilt, zonder verwijzing.

Direct inzicht in je gezondheid!
Icon direct de uitslag
Direct de uitslag

Het onderzoek vindt op één dag plaats in één van onze klinieken. Jouw uitslag en MRI-beelden ontvang je na afloop van het onderzoek en zijn eenvoudig, altijd en overal beschikbaar in jouw online portaal.

Icoon betrouwbaar en toegankelijk
Betrouwbaar & toegankelijk

Bij Prescan staat kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid voorop. Onze state of the art apparatuur en ervaren medisch specialisten zijn voor iedereen toegankelijk. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor jou en je gezondheid.

Icoon jarenlange ervaring
Jarenlange ervaring

Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en het uitvoeren van gericht preventief medisch onderzoek. Hierdoor zijn wij in staat om jou van de juiste informatie te voorzien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

Icoon geen wachttijden klok
Snel terecht, zonder verwijzing

Bij Prescan kennen we geen lange wachttijden. Je kunt direct terecht, met én zonder verwijzing. We begrijpen dat je op elk moment je onderzoek wilt kunnen inplannen. Met onze selfservice plan je eenvoudig zelf je onderzoek in. Waar en wanneer je wilt.

Welke bodyscan kies jij?

Swipe door de tabel
Inhoud van de bodyscan
  • Tijdsduur
  • 5 gerichte MRI-scans
  • Cardiologisch onderzoek
  • Laboratoriumonderzoek
  • Dermatologisch onderzoek
  • Ongeveer 2 uur.
Plus
Meest gekozen
  • Ongeveer 4 uur.
  • Ongeveer 4 uur.
 

Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en deze is voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

‘Specifieke klachten?
Kies voor een gericht onderzoek.’

We bieden naast het uitgebreide laboratoriumonderzoek van je bloed en urine een breed scala aan aanvullende laboratoriumonderzoeken. Denk aan een bloedonderzoek naar vitaminen & mineralen, voedselallergie en de ziekte van Lyme.

Wil je graag inzicht in één of meer aandoeningen, symptomen of meer informatie over onze onderzoeken? Dan ben je bij de Kennisbank op de juiste plek. De Kennisbank biedt inzicht in symptomen, aandoeningen en de onderzoeken die deze aandoeningen kunnen opsporen. De informatie is medisch gecheckt door onze gespecialiseerde artsen.

In zes stappen inzicht in je gezondheid.

Wat kun je verwachten wanneer je kiest voor een preventief gezondheidsonderzoek bij Prescan? Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet; van de intake en het inplannen van je onderzoek tot de onderzoeksresultaten en onze nazorg.

Dit is waarom cliënten voor ons kiezen.
 
'Tijdens de inspanningstest werd ik al snel gevraagd te stoppen. Het vermoeden was vernauwde kransslagaders. Terugkijkend ben ik blij dat ik het heft in eigen hand heb genomen.'
- Jacob van Dijk
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30