Onze vacatures

Werken bij Prescan.

Home Onze vacatures

Werken bij Prescan.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om, samen met ons, cliënten meer grip op hun gezondheid te kunnen geven. Wil jij met enthousiasme aan de slag bij onze organisatie? Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent! Solliciteer op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@prescan.nl en geef ons een goede reden waarom wij jou niet mogen missen.

 
Wij werken samen met medisch specialisten en de meest toegewijde en gastvrije experts om hoogwaardige en waardevolle gezondheidsinzichten voor onze cliënten te achterhalen.

Waarom werken bij Prescan?

Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten. Bij Prescan staat kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid voorop. We gaan voor een 9+ klantbeleving, werken met passie en bevlogenheid en zijn innovatief en deskundig. Herken jij jezelf in hierin en wil jij met enthousiasme aan de slag bij onze organisatie? Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent! Solliciteer op één van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@prescan.nl en geef ons een goede reden waarom wij jou niet mogen missen.

Wij helpen je graag verder.