Werken bij Prescan

Wil jij met enthousiasme aan de slag bij onze organisatie?
Werken bij Prescan

Werken bij Prescan

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om - samen met ons - cliënten meer inzicht in hun gezondheid te kunnen geven. Wil jij met enthousiasme aan de slag bij onze organisatie? Dan zijn wij heel benieuwd naar wie jij bent! Solliciteer op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie en geef ons een goede reden waarom wij jou niet mogen missen.

Wat zeggen anderen?

“ Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Als een cliënt met een tevreden en gerustgesteld gevoel naar huis gaat, is mijn dag goed. „
Inge Abbink
Inge Abbink
Cliëntbegeleider
“ Als dermatoloog zet ik mij graag in voor preventie. Bij Prescan kan ik mij hier maximaal op focussen door het aanbieden van preventief dermatologisch onderzoek. „
Dr. M.W. (Marije) Kroon
Dr. M.W. (Marije) Kroon
Dermatoloog

Waarom werken bij Prescan?

Sociale organisatie
Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met liefde en plezier samen werken met en voor onze cliënten.
Doorgroeimogelijkheden
We motiveren jou om het beste uit jezelf te halen en stimuleren ontwikkeling door middel van trainingen en workshops.
Passie en bevlogenheid
Wij werken met een team van mensen die met passie en bevlogenheid een optimale cliëntervaring creëren.

Meer over Prescan

Prescan gelooft dat iedereen - ongeacht de leeftijd - het recht heeft om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen lichaam en gezondheid. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis en expertise van medisch specialisten én state of the art apparatuur. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten.

Wij bieden MRI-, cardiologische-, dermatologische- en laboratoriumonderzoeken aan en hebben directe lijnen met hoog aangeschreven ziekenhuizen in de reguliere zorg. Wanneer er een relevante bevinding wordt gedaan, zorgen wij voor de juiste zorg op de juiste plek. Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.