Over Prescan

Over ons

Ons verhaal en onze missie.

Home Over Prescan

Ons verhaal

Weten hoe ons lichaam ervoor staat en in goede gezondheid oud worden. Dat is iets wat we allemaal graag zouden willen. Prescan helpt je om inzicht in je gezondheid te krijgen zodat jij, misschien met wat hulp van buitenaf, ervoor kunt zorgen dat je gezondheid goed blijft. Met onze medische kennis en state of the art apparatuur willen wij dit inzicht in je gezondheid toegankelijk maken wanneer jij daar behoeft aan hebt. Met Preventief Gezondheidsonderzoek krijg je inzicht in eventuele risicofactoren en krijg je advies om je gezondheid (verder) te verbeteren. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor een goede verwijzing naar de huisarts.

We worden met z'n allen steeds ouder, onze levensverwachting neemt toe; tussen 2015 en 2040 stijgt deze volgens het RIVM met zo'n 4 jaar. We willen allemaal oud worden, maar wel in goede gezondheid. Het is een feit dat hart- en vaatziekten in de toekomst nog steeds de grootste oorzaak voor sterfte blijft. Wel zien we dat de overlevingskans aanzienlijk hoger is wanneer deze aandoeningen vroegtijdig worden gesignaleerd, preventief gezondheidsonderzoek speelt hierbij een grote rol.

Onze levensverwachting neemt toe. We willen allemaal oud worden, maar wel in goede gezondheid.

Prescan wil je helpen om in zo’n goed mogelijke gezondheid oud te worden. Medische kennis en state of the art apparatuur moet daarom eenvoudig toegankelijk zijn wanneer jij dat wilt en behoefte aan hebt. Het kan zijn dat je in je omgeving wordt geconfronteerd met laat gestelde diagnoses, aanhoudende gezondheidsklachten, maar misschien ook wel met mensen die gewoon willen weten of alles nog goed gaat met hun lijf. Daarom vindt Prescan dat het voor iedereen eenvoudig mogelijk zijn om zichzelf op korte termijn te laten onderzoeken. Plan daarom een preventief gezondheidsonderzoek zonder verwijzing en ontvang direct de uitslag.

‘Prescan vindt dat het voor iedereen eenvoudig mogelijk zijn om zichzelf op korte termijn te laten onderzoeken, met en zonder verwijzing.’
 

Terug in de tijd: van een bijzonder idee tot een Europese autoriteit.

Oprichters Eddy van Heel en zijn oom Jan Zantinge werden anno 2002 te vaak geconfronteerd met verkeerd
of te laat gestelde diagnoses. Dit moest toch anders kunnen? Een jaar later was Prescan een feit en inmiddels hebben al meer dan 100.000 mensen gekozen voor een health check bij Prescan. Wil je meer
weten? We nemen je graag mee op reis door ons verhaal! Wil je meer weten? We nemen je graag mee op reis door ons verhaal!

Onze klinieken

Je kunt altijd en overal bij ons terecht. Met een ruim aantal klinieken in Nederland & Duitsland is er altijd een kliniek in de buurt. Samen met jou kijken we naar welke kliniek het beste bij jouw onderzoek past.

Bekijk onze klinieken

Onze medewerkers

Onze medewerkers staan voor je klaar om je onderzoek(en) van A tot Z soepel te laten verlopen.

Onze medewerkers

In de media

We verschijnen regelmatig in de media, heb je ons gemist? Geen probleem, hier lees je alles op je gemak terug.

Nieuws

Je bent bij ons in goede handen.

Zkn logo

De kwaliteit en werkwijze van Prescan worden jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties. Wij bezitten het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). Onze IZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd. ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Hier lees je meer over onze kwaliteit & keurmerken.

Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30