Over ons

Over ons

Ons verhaal en onze missie.

Ons verhaal

Weten hoe ons lichaam ervoor staat en in goede gezondheid oud worden. Dat is iets wat we allemaal graag zouden willen. Prescan helpt je om inzicht in je gezondheid te krijgen zodat jij, misschien met wat hulp van buitenaf, ervoor kunt zorgen dat je gezondheid goed blijft. Met onze medische kennis en state of the art apparatuur willen wij dit inzicht in je gezondheid toegankelijk maken wanneer jij daar behoeft aan hebt. Met Preventief Gezondheidsonderzoek krijg je inzicht in eventuele risicofactoren en krijg je advies om je gezondheid (verder) te verbeteren. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor een goede verwijzing naar de huisarts.

Eenvoudig inzicht in je gezondheid door medische kennis en state of the art apparatuur.

We worden met z'n allen steeds ouder, onze levensverwachting neemt toe; tussen 2015 en 2040 stijgt deze volgens het RIVM met zo'n 4 jaar. We willen allemaal oud worden, maar wel in goede gezondheid. Het is een feit dat hart- en vaatziekten in de toekomst nog steeds de grootste oorzaak voor sterfte blijft. Wel zien we dat de overlevingskans aanzienlijk hoger is wanneer deze aandoeningen vroegtijdig worden gesignaleerd, preventief gezondheidsonderzoek speelt hierbij een grote rol.

Onze levensverwachting neemt toe. We willen allemaal oud worden, maar wel in goede gezondheid.

Prescan wil je helpen om in zo’n goed mogelijke gezondheid oud te worden. Medische kennis en state of the art apparatuur moet daarom eenvoudig toegankelijk zijn wanneer jij dat wilt en behoefte aan hebt. Het kan zijn dat je in je omgeving wordt geconfronteerd met laat gestelde diagnoses, aanhoudende gezondheidsklachten, maar misschien ook wel met mensen die gewoon willen weten of alles nog goed gaat met hun lijf. Daarom vindt Prescan dat het voor iedereen eenvoudig mogelijk zijn om zichzelf op korte termijn te laten onderzoeken. Plan daarom een preventief gezondheidsonderzoek zonder verwijzing en ontvang direct de uitslag.

Prescan vindt dat het voor iedereen eenvoudig mogelijk zijn om zichzelf op korte termijn te laten onderzoeken, met en zonder verwijzing.
Lees meer expand_more

Direct inzicht in je gezondheid.

Wij geloven dat je gezondheid te belangrijk is om er geen inzicht in te krijgen en te behouden. Sinds 2003 helpen wij jou gezond te worden en gezond te blijven, want als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over voorlichting en uitvoeren van gericht preventief gezondheidsonderzoek. Wij maken gericht preventief gezondheidsonderzoek toegankelijk. We sporen mogelijke aandoeningen en risicofactoren op door gericht preventief gezondheidsonderzoek met de focus op MRI-onderzoek, aangevuld met cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Je kunt snel en zonder verwijzing terecht en ontvangt direct de uitslag.

Bodyscan overzicht

Terug in de tijd: van een bijzonder idee tot een Europese autoriteit.

Oprichters Eddy van Heel en zijn oom Jan Zantinge werden anno 2002 te vaak geconfronteerd met verkeerd
of te laat gestelde diagnoses. Dit moest toch anders kunnen? Een jaar later was Prescan een feit en inmiddels hebben al meer dan 100.000 mensen gekozen voor een health check bij Prescan. Wil je meer
weten? We nemen je graag mee op reis door ons verhaal! Wil je meer weten? We nemen je graag mee op reis door ons verhaal!

Lees meer expand_more

Je bent bij ons in goede handen.

Zkn logo

De kwaliteit en werkwijze van Prescan worden jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties. Wij bezitten het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). Onze IZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd. ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Hier lees je meer over onze kwaliteit & keurmerken.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.