Over Prescan

Over Prescan

Ons verhaal en onze missie.

Weten hoe ons lichaam ervoor staat en in goede gezondheid oud worden. Dat is iets wat we allemaal graag zouden willen. Prescan helpt je om inzicht in je gezondheid te krijgen zodat jij, misschien met wat hulp van buitenaf, ervoor kunt zorgen dat je gezondheid goed blijft. Met onze medische kennis en state of the art apparatuur willen wij dit inzicht in je gezondheid toegankelijk maken wanneer jij daar behoeft aan hebt. Met preventief gezondheidsonderzoek krijg je inzicht in eventuele risicofactoren en krijg je advies om je gezondheid (verder) te verbeteren. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor een goede verwijzing naar de huisarts.

Prescan vindt dat het voor iedereen eenvoudig mogelijk zijn om zichzelf op korte termijn te laten onderzoeken, met en zonder verwijzing.

Wat we doen

Met onze preventieve gezondheidsonderzoeken, waaronder de bodyscan, sporen we aandoeningen en risicofactoren in een vroeg stadium op. Je kunt bij Prescan terecht voor:

  • MRI-onderzoek: gedetailleerd inzicht in je lichaam
  • Leefstijlonderzoek: diepgaand inzicht in je leefstijl dat kan dienen als 0-meting
  • Cardiologisch onderzoek: gericht inzicht in jouw hartgezondheid
  • Dermatologisch onderzoek: gericht inzicht in de conditie en status van je huid
  • Laboratoriumonderzoek: voor een compleet beeld van je bloed
Bekijk hier onze 40+ onderzoeken
 

Onze missie

Wij geloven dat je gezondheid te belangrijk is om er geen inzicht in te krijgen en te behouden. Sinds 2003 helpen wij jou gezond te worden en gezond te blijven, want als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over voorlichting en uitvoeren van gericht preventief gezondheidsonderzoek. Wij maken gericht preventief gezondheidsonderzoek toegankelijk. We sporen mogelijke aandoeningen en risicofactoren op door gericht preventief gezondheidsonderzoek met de focus op MRI-onderzoek en leefstijlonderzoek, aangevuld met cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Je kunt snel en zonder verwijzing terecht en ontvangt direct de uitslag.

Waarom kiezen voor Prescan?
Direct de uitslag
Het onderzoek vindt op één dag plaats in één van onze klinieken. Jouw uitslag en MRI-beelden ontvang je na afloop van het onderzoek en zijn eenvoudig, altijd en overal beschikbaar in jouw online portaal.
Icoon geen wachttijden klok
Snel terecht, zonder verwijzing
Bij Prescan kennen we geen lange wachttijden. Je kunt direct terecht, met én zonder verwijzing. We begrijpen dat je op elk moment je onderzoek wilt kunnen inplannen. Met onze selfservice plan je eenvoudig zelf je onderzoek in. Waar en wanneer je wilt.
Selfservice
Bij Prescan kun je gemakkelijk en snel je eigen, of samen, een afspraak inplannen. Dit kun je doen met behulp van onze selfservice. Kies je onderzoek, tijdstip, locatie en mogelijke aanvullende onderzoeken. Dit kun je doen wanneer het jou uitkomt. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen.
Icoon betrouwbaar en toegankelijk
Betrouwbaar en gecertificeerd
Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en het uitvoeren van gericht preventief gezondheidsonderzoek. Hierdoor zijn wij in staat om jou van de juiste informatie te voorzien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Sinds 2003 hebben meer dan 200.000 cliënten voor ons gekozen. Ook hebben wij het ZKN-keurmerk en zijn wij IZKN gecertificeerd.

Ga voor je gezondheid

Neem zelf de regie in handen en kies voor snel inzicht in je gezondheid. Kies voor preventief of gericht onderzoek.

Bekijk onze 40+ onderzoeken

Je bent bij ons in goede handen.

Zkn logo

De kwaliteit en werkwijze van Prescan worden jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties. Wij bezitten het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). Onze IZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd. ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Hier lees je meer over onze kwaliteit & keurmerken.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.