MRI-laborant voor flexpool

MRI-laborant voor flexpool

- Baarn

Past dit ook bij jou? En heb je verder

  • De opleiding tot MRI laborant (MBB) afgerond.
  • Ervaring als radiodiagnostisch / MRI laborant in een ziekenhuis of een kliniek.
  • Ervaring met een Siemens MRI is een pré.
  • Ervaring met het inbrengen van een infuus (pré).
  • De skills om iemand gerust te stellen, thuis te laten voelen en duidelijk uitleg te geven ook als het even wat drukker is.
  • Een flexibel instelling en zin om onze flexpool te komen versterken en jouw steentje bij te dragen als MRI laborant in onze Kliniek in Baarn, waarbij het werken in de avond en soms een weekenddag geen probleem is.

Wat ga je doen

Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder uur komt er een nieuwe cliënt bij jou voor het maken van de MRI-scan. Je geeft begeleiding en uitleg over wat komen gaat. Zodra de cliënt er klaar voor is mag deze plaats nemen op de behandeltafel en zet jij zijn of haar favoriete muziek op. Bij een bodyscan ligt de cliënt wel 50 minuten in de MRI-scanner. Jij houdt hem of haar tijdens de scan goed op de hoogte en stelt gerust wanneer nodig. De beelden die jij gemaakt hebt, worden vervolgens door de radioloog beoordeeld en met de cliënt besproken.

Werk mee aan nieuwe mogelijkheden

Het MRI team van Prescan is een klein team van gedreven en ambitieuze mensen. Je werkt veel samen met onze cliëntbegeleider en medisch specialisten.

We hebben al tienduizenden mensen geïnspireerd en geholpen om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid. Wij willen onze cliënten de best mogelijke (online) ervaring bieden. Voor, tijdens, en na het onderzoek. Dit doen we door de klantreis zo persoonlijk mogelijk te maken. Het blijven evalueren, optimaliseren en verder ontwikkelen van de klantreis, is dan ook prioriteit.

Wij spelen met onze producten en diensten continu in op de innovatie en marktontwikkeling om gericht preventief medisch onderzoek op het hoogste niveau te blijven aanbieden.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.

Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven MRI Laborant (ZZP) voor onze flexpool die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je CV naar hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je rechtstreeks schakelen met de Manager Bedrijfsvoering, Ouisam Zouitni via 074 255 9 255 of o.zouitni@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga jij deze uitdaging aan?

PDF of Word

PDF of Word

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.