Vacature

MRI-laborant (ZZP) voor flexpool

- | Baarn

Solliciteer direct

Werk mee aan nieuwe mogelijkheden

Het MRI team van Prescan is een klein team van gedreven en ambitieuze mensen. Je werkt veel samen met onze cliëntbegeleider en medisch specialisten.

We hebben al tienduizenden mensen geïnspireerd en geholpen om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid. Wij willen onze cliënten de best mogelijke (online) ervaring bieden. Voor, tijdens, en na het onderzoek. Dit doen we door de klantreis zo persoonlijk mogelijk te maken. Het blijven evalueren, optimaliseren en verder ontwikkelen van de klantreis, is dan ook prioriteit.

Wij spelen met onze producten en diensten continu in op de innovatie en marktontwikkeling om gericht preventief medisch onderzoek op het hoogste niveau te blijven aanbieden.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.

Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven MRI Laborant (ZZP) voor onze flexpool die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen.
Voor meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze Sr. Operationeel Manager, Ouisam Zouitni via 074 255 9 255 of o.zouitni@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer nu
Deel deze vacature:

Andere vacatures