Home Contact

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande contactmogelijkheden. Ook kun je de antwoorden op veel gestelde vragen terugvinden op onze servicepagina.

Afspraak maken
Wil je een afspraak voor een onderzoek inplannen? Klik dan hier om direct zelf een afspraak te plannen of neem telefonisch contact met ons op.

Corona maatregelen
De aangescherpte maatregelen die tijdens de persconferentie op 26 november zijn gepresenteerd hebben geen directe gevolgen voor de opening van onze klinieken. Onze klinieken blijven dus geopend. Uiteraard volgen wij de actuele richtlijnen van het RIVM. Een overzicht van de actuele maatregelen in de kliniek vindt u hier. Wij verzoeken u om deze maatregelen zorgvuldig door te lezen ter voorbereiding op uw afspraak in de kliniek.

Contact opnemen
In geval van nood (24/7)
Hoofdkantoor

Amarilstraat 20
7554 TV Hengelo
Nederland

Klinieken

Hieronder vind je een overzicht van onze klinieken.

Service

Alle informatie op één plek, wel zo makkelijk. Wil je bijvoorbeeld meer informatie over het onderzoek, de voorbereiding op de onderzoeksdag of de onderzoeksresultaten? Raadpleeg dan onze servicepagina voor meer informatie.

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je graag meer weten over onze onderzoeken? Of heb je een opmerking, tip of feedback? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.