Contact | Prescan
Home Contact

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande contactmogelijkheden. Ook kun je de antwoorden op veel gestelde vragen terugvinden op onze servicepagina.

Afspraak maken
Wil je een afspraak voor een onderzoek inplannen? Klik dan hier om direct zelf een afspraak te plannen of neem telefonisch contact met ons op.

Corona maatregelen

Een overzicht van de actuele maatregelen in de kliniek vindt u hier. Wij verzoeken u om deze maatregelen zorgvuldig door te lezen ter voorbereiding op uw afspraak.

Contact opnemen
Buiten kantoortijden
Voor vragen met betrekking tot uw afspraak die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag zijn wij bereikbaar op:  074 255 9 288
Hoofdlocatie

Hermesweg 15
3741 GP Baarn
Nederland

Klinieken

Hieronder vind je een overzicht van onze klinieken.

Service

Alle informatie op één plek, wel zo makkelijk. Wil je bijvoorbeeld meer informatie over het onderzoek, de voorbereiding op de onderzoeksdag of de onderzoeksresultaten? Raadpleeg dan onze servicepagina voor meer informatie.

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je graag meer weten over onze onderzoeken? Of heb je een opmerking, tip of feedback? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.