arrow_left_altNaar overzicht

Kliniek Baarn

In Baarn kun je onder meer terecht voor een bodyscan en gerichte MRI-scan.

Onze kliniek in Baarn beschikt over state of the art apparatuur om jou inzicht te kunnen geven in je gezondheid. Bij Prescan kennen we geen lange wachttijden. Je kunt direct terecht, met én zonder verwijzing.

In Baarn kun je onder meer terecht voor een bodyscan en gerichte MRI-scan. Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door ervaren medisch specialisten.

Adres

Hermesweg 15
3741 GP Baarn
Nederland
rss_feed Wifi aanwezig
local_cafe Eten & Drinken
directions_car Gratis parkeren
accessible Rolstoeltoegankelijk

Extra informatie

Parkeren
Onze kliniek in Baarn beschikt over een eigen parkeergelegenheid naast de kliniek. Je kunt je auto hier kosteloos parkeren tijdens jouw bezoek aan Prescan.

Waar in de kliniek moet je zijn?
Meld je bij binnenkomst aan, jouw persoonlijke cliëntbegeleider zal je daarna verder begeleiden. Indien er niemand aanwezig is, kun je vast plaatsnemen in de lounge en word je zo spoedig mogelijk geholpen.

Eten & drinken
Water, koffie en thee is onbeperkt verkrijgbaar. Ook bieden wij diverse tussendoortjes aan ter aanvulling op je ontbijt of lunch.

Kleedkamers
De kliniek is voorzien van kleedkamers. Het is mogelijk om je hier tijdens, voor of na het onderzoek om te kleden indien je wenst van kleding te wisselen.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.