Onderzoeken

Herhaalonderzoek

De kracht van herhaling.

Home Herhaalonderzoek

De kracht van herhaling

Als jouw partner voor preventieve diagnostiek houden wij samen de ontwikkelingen in jouw lichaam in de gaten en proberen we aandoeningen en (eventuele) risicofactoren zo vroeg mogelijk te signaleren. Wij kunnen jouw onderzoeksresultaten vergelijken met voorgaande resultaten, zo krijg jij een optimaal inzicht in de ontwikkelingen in jouw lichaam. Een onderzoek blijft altijd een momentopname, daarom is het advies van onze medisch specialisten belangrijk. Tijdens het eindgesprek ontvang je een geadviseerde herhaaltermijn, wij zullen je voor afloop van deze termijn herinneren aan de mogelijkheid voor een herhaalonderzoek, dit is geheel vrijblijvend.

 

Hoe vaak is (herhaal)onderzoek nodig?

Dit is afhankelijk van verschillende risicofactoren zoals bijvoorbeeld je leefstijl, je eventuele rookverleden of familiaire aandoeningen. Maar het is natuurlijk ook afhankelijk van de resultaten uit jouw onderzoeksprogramma. Prescan monitort eventuele veranderingen in jouw gezondheid. Met herhalend onderzoek zijn (eventuele) risicofactoren en aandoeningen vroegtijdig op te sporen en zijn deze vaak nog te behandelen en eventueel te genezen.

‘Het menselijk lichaam is constant in beweging, een goede reden voor regelmatig herhaalonderzoek.’ Drs. C. (Cristina) Dowling Radioloog Prescan

Geen omkijken naar het inplannen

Een reminder in je agenda zodat je het plannen van een herhaalonderzoek niet vergeet is niet nodig. Prescan houdt je eenvoudig op de hoogte. Wij nemen vrijblijvend contact met je op om herhaalonderzoek in te plannen op het moment dat de medisch specialist je dit heeft geadviseerd of wanneer jij zelf meer inzicht in je (huidige) gezondheid wilt. Vergelijk het met een tandartsbezoek; ook als je gebit in orde is, ga je periodiek terug voor controle.

Voordelen van herhaalonderzoek:

  • Het juiste onderzoek op het juiste moment.
  • Gebaseerd op advies van medisch specialisten.
  • Vergelijking onderzoeksresultaten met voorgaande jaren.
  • Eenvoudig in te plannen via onze selfservice.
  • Eenvoudig voorbereiding via jouw portaal.
  • Altijd plek voor jouw herhaalonderzoek.
 
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30