Herhaalonderzoek

Herhaalonderzoek

De kracht van herhaling.

De kracht van herhaling

Als jouw partner voor preventieve diagnostiek houden wij samen de ontwikkelingen in jouw lichaam in de gaten en proberen we aandoeningen en (eventuele) risicofactoren zo vroeg mogelijk te signaleren. Wij kunnen jouw onderzoeksresultaten vergelijken met voorgaande resultaten, zo krijg jij een optimaal inzicht in de ontwikkelingen in jouw lichaam. Een onderzoek blijft altijd een momentopname, daarom is het advies van onze medisch specialisten belangrijk. Tijdens het eindgesprek ontvang je een geadviseerde herhaaltermijn, wij zullen je voor afloop van deze termijn herinneren aan de mogelijkheid voor een herhaalonderzoek, dit is geheel vrijblijvend.

 

Waarom is herhaalonderzoek belangrijk?

Het menselijk lichaam is constant in beweging. Prescan monitort bij herhaalonderzoek eventuele veranderingen in jouw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in je lichaam die zichtbaar zijn op MRI-beelden of cholesterolwaarden die stijgen, maar ook moedervlekken die veranderen. Als partner voor preventieve diagnostiek houden wij de ontwikkelingen in jouw lichaam in de gaten en proberen wij aandoeningen en (mogelijke) risicofactoren zo vroeg mogelijk te signaleren. Onze medische specialisten geven je een persoonlijk herhaaladvies gebaseerd op de resultaten uit jouw onderzoek. Jouw onderzoeksresultaten worden vergeleken met (eventuele) voorgaande resultaten, zo krijg jij optimaal inzicht in de ontwikkelingen in jouw lichaam.

47% van onze cliënten bestaat jaarlijks uit mensen die een herhaalonderzoek doen.

Hoe vaak is (herhaal)onderzoek nodig?

Dit is afhankelijk van verschillende risicofactoren zoals bijvoorbeeld je leefstijl, je eventuele rookverleden of familiaire aandoeningen. Maar het is natuurlijk ook afhankelijk van de resultaten uit jouw onderzoeksprogramma. Prescan monitort eventuele veranderingen in jouw gezondheid. Met herhalend onderzoek zijn (eventuele) risicofactoren en aandoeningen vroegtijdig op te sporen en zijn deze vaak nog te behandelen en eventueel te genezen.

Plan onderzoek
Het menselijk lichaam is constant in beweging, een goede reden voor regelmatig herhaalonderzoek.
Drs. C. (Cristina) Dowling
Radioloog Prescan

Geen omkijken naar het inplannen

Een reminder in je agenda zodat je het plannen van een herhaalonderzoek niet vergeet is niet nodig. Prescan houdt je eenvoudig op de hoogte. Wij nemen vrijblijvend contact met je op om herhaalonderzoek in te plannen op het moment dat de medisch specialist je dit heeft geadviseerd of wanneer jij zelf meer inzicht in je (huidige) gezondheid wilt. Vergelijk het met een tandartsbezoek; ook als je gebit in orde is, ga je periodiek terug voor controle.

Voordelen van herhaalonderzoek:

  • Het juiste onderzoek op het juiste moment.
  • Gebaseerd op advies van medisch specialisten.
  • Vergelijking onderzoeksresultaten met voorgaande jaren.
  • Eenvoudig in te plannen via onze selfservice.
  • Eenvoudig voorbereiding via jouw portaal.
  • Altijd plek voor jouw herhaalonderzoek.

'Ik doe elke twee jaar preventief een bodyscan.'

Hans Vis meldde zich op 4 november 2020 bij Prescan in Baarn. Nog vóór de kerst was hij geopereerd in het Antoni van Leeuwenhoek. 'Het plekje bleek kwaadaardig, maar het goede nieuws is dat ze alles weg hebben kunnen halen.'

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.