Onderzoeken

Herhaalonderzoek

de kracht van herhaling.

Home Herhaalonderzoek

De kracht van herhaling

Als jouw partner voor preventieve diagnostiek houden wij samen de ontwikkelingen in jouw lichaam in de gaten en proberen we afwijkingen en risicofactoren zo vroeg mogelijk te signaleren. Wij kunnen jouw onderzoeksresultaten vergelijken met voorgaande resultaten en zo krijg jij een optimaal inzicht in de ontwikkelingen in jouw lichaam. Een onderzoek blijft altijd een momentopname, daarom is het advies van onze medisch specialisten belangrijk. Wij herinneren je graag aan jouw persoonlijke herhaaladvies gegeven door onze medisch specialist op basis van jouw risicoprofiel.

 

Hoe vaak is (herhaal)onderzoek nodig?

Dit is afhankelijk van verschillende risicofactoren zoals bijvoorbeeld je leefstijl, je eventuele rookverleden of familiaire aandoeningen. Maar het is natuurlijk ook afhankelijk van de resultaten uit jouw onderzoeksprogramma. Prescan monitort eventuele veranderingen in jouw gezondheid. Met herhalend onderzoek zijn risicofactoren en ziekten vroegtijdig op te sporen en zijn deze vaak nog te behandelen en eventueel te genezen.

‘Het menselijk lichaam is constant in beweging, een goede reden voor regelmatig herhaalonderzoek.’ Drs. C. (Cristina) Dowling Radioloog Prescan

Geen omkijken naar het inplannen

Een reminder in je agenda zetten zodat je het plannen van het herhaalonderzoek niet vergeet is niet nodig. Prescan houdt je eenvoudig op de hoogte. Wij houden je op de hoogte van onze ontwikkelingen rondom preventief gezondheidsonderzoek en nemen vrijblijvend contact met je op om herhaalonderzoek in te plannen op het moment dat de medisch specialist je dit heeft geadviseerd. Vergelijk het met een tandartsbezoek; ook als je gebit in orde is, ga je periodiek terug voor controle.

Voordeel van herhaalonderzoek:

  • Gebaseerd op advies van medisch specialisten.
  • Het juiste onderzoek op het juiste moment.
  • Vergelijking onderzoeksresultaten met voorgaande jaren.
  • Eenvoudig in te plannen via onze selfservice.
  • Eenvoudig voorbereiding via jouw portaal.
  • Op tijd met het reserveren van jouw onderzoek.
 
Wij helpen je graag verder.