Cardiologische onderzoeken

Cardiologische onderzoeken

Inzicht in de gezondheid van je hart

Onze cardiologische onderzoeken zijn ontworpen om mogelijke hartafwijkingen en risicofactoren voor hart- en vaatziekten op te sporen. Zodat jij de juiste stappen kunt ondernemen om je hart gezond te houden. Je kunt bij Prescan kiezen uit het Cardio Vitaal of het Cardio Vitaal Compleet onderzoek.

Snel terecht, zonder verwijzing

Ontdek de voordelen van Prescan en kies voor betrouwbaar en toegankelijk preventief gezondheidsonderzoek. Bij Prescan ben je verzekerd van jarenlange ervaring en state of the art apparatuur, zonder lange wachttijden en zonder verwijzing. Direct na afloop van het onderzoek ontvang je jouw uitslag en deze zijn terug te vinden in jouw persoonlijke online portaal.

Let op: Wanneer je op dit moment onder behandeling bent van een cardioloog (laatste consult of controle <1 jaar) neem dan met ons contact op over de mogelijkheden via 074 255 9 255

Cardio ´╗┐Vitaal Compleet

Ontdek de gezondheid van jouw hart en vitale organen met het Cardio Vitaal Compleet onderzoek. Dit uitgebreide onderzoek brengt structurele en functionele hartafwijkingen in kaart, evenals risicofactoren voor hart- en vaatziekten en de gezondheid van andere belangrijke organen. Dit gebeurt door middel van:

- Echo van het hart (echocardiogram)
- Hartfilmpje (ECG)
- Inspanningsonderzoek (fietstest)
- Echo van de bovenbuik
- Laboratoriumonderzoek (bloed en urine)

Voor wie?

Cardio Vitaal Compleet is geschikt voor mensen met een mogelijke familiaire belasting en mensen met risicofactoren.

Bekijk het Cardio Vitaal Compleet onderzoek

Cardio Vitaal

Ontdek de gezondheid van jouw hart met het Cardio Vitaal omderzoek. Dit cardiologisch onderzoek brengt het functioneren en mogelijke aandoeningen van het hart in kaart. Dit gebeurt door middel van:

- Echo van het hart (echocardiogram)
- Hartfilmpje (ECG)
- Inspanningsonderzoek (fietstest)
- Laboratoriumonderzoek (bloed en urine)

Voor wie?
Dit pakket biedt een eerste screening voor mensen die een controle van hun hartfunctie willen. Het kan nuttig zijn als je juist veel sport en veel vraagt van je hart, maar ook als je juist helemaal niet fit bent of andere risicofactoren hebt voor hart- en vaat ziekten zoals bijvoorbeeld roken of familiaire belasting.

Bekijk het Cardio Vitaal onderzoek

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.