Nieuws & Blog

Prescan Nieuws & Blog. Altijd de laatste inzichten op het gebied van gezondheid

Prescan Gezondheidsblog

Altijd de laatste inzichten op het gebied van gezondheid

12 november, 2018 - Movember is meer dan alleen maar ‘je mo’ laten staan. Het is bedoeld om donaties in te zamelen en om awareness te creëren. Want wereldwijd is prostaatkanker de op één na meest voorkomende soort kanker onder mannen. Lees hier de cijfers en hoe je er zelf op tijd bij kunt zijn.

Lees verder

16 oktober, 2018 - 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Een keihard feit waar we in de maand oktober nog eens extra bij stilstaan, want deze maand is het Borstkankermaand. Hoe ontstaat borstkanker eigenlijk? En wat kun je zelf doen om vinger aan de pols te houden? Want ergens op tijd bij zijn, dát is waar wij veel waarde aan hechten.

Lees verder

13 oktober, 2018 - Stoptober. Het is de maand die rokers moet aansporen om de sigaretten voorgoed aan de kant te leggen. Het is onze missie je te helpen gezond oud te worden en roken staat dat nou nét in de weg. Daarom werken we samen met Stichting Ik Stop Ermee én geven deze cursus gratis weg. Gewoon, omdat het kan.

Lees verder

08 oktober, 2018 - Een ondefinieerbare pijn of vage klachten. Het is niet altijd mogelijk om aan de buitenkant van ons lichaam te zien wat er aan mankeert. Eddy van Heel, oprichter van Prescan, biedt een oplossing. Zijn total body scans werken als een APK voor het lichaam.’

Lees verder

04 oktober, 2018 - De dagen worden korter, de avonden langer en jouw energieniveau daalt. Herkenbaar? Met deze 5 tips ben jij zo van je najaarsmoeheid af!

Lees verder

21 september, 2018 - Buikpijnklachten worden nogal eens onderschat. Meestal gaan ze vanzelf over, maar dat is niet altijd het geval. Waar de pijn vandaan kan komen en wat je kunt doen als het niet vanzelf overgaat, lees je in deze blog.

Lees verder

19 januari, 2018 - Op zaterdag 27 januari staat het podium van het DeLaMar Theater in het teken van ons Hart. O.a. cardiologe Janneke Wittekoek zal tijdens deze avond haar visie delen.

Lees verder