Nieuws & Blog

Prescan Nieuws & Blog. Altijd de laatste inzichten op het gebied van gezondheid

Prescan Gezondheidsblog

Altijd de laatste inzichten op het gebied van gezondheid

11 september, 2017 - Sinds een week biedt Prescan een nieuw onderzoeksprogramma aan: het Excellent programma. Dit programma is een aanvulling op het bekende Plus onderzoeksprogramma, met standaard een Huidonderzoek inbegrepen.

Lees verder

31 augustus, 2017 - De overgang is een natuurlijk proces waar vrouwen rond hun 50e mee te maken krijgen. Deze periode wordt vaak als onprettig ervaren. Veel vrouwen zijn daarom op zoek naar manieren om de overgangsklachten te verminderen. Wij geven je vijf handige overgangsklachten verminderen tips om de menopauze beter door te komen.

Lees verder

04 juli, 2017 - Noach is een mythisch persoon uit de Tenach, de Bijbel en de Koran. Toen hij 500 jaar oud was bouwde hij de ark en 100 jaar later vond de Zondvloed plaats (in 2390 v.Chr.). Deze overleefde hij en bracht ons naar een nieuwe wereld. De wereld van nu.

Lees verder

02 juni, 2017 - Circa een kwart van de volwassen Nederlanders heeft een te hoog cholesterol en dit aantal stijgt ieder jaar. Voornaamste oorzaak: een ongezonde leefstijl. Gelukkig is je cholesterol met bepaalde wijzigingen in je leefstijl goed te verlagen. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan snel onze tien cholesterol verlagen tips!

Lees verder