Nieuws & Blog

Prescan Nieuws & Blog. Altijd de laatste inzichten op het gebied van gezondheid

Prescan Gezondheidsblog

Altijd de laatste inzichten op het gebied van gezondheid

17 maart, 2020 - Wanneer je binnenkort bij Prescan een health check ondergaat, is het mogelijk dat je je zorgen maakt over een mogelijke besmetting. We willen je graag informeren over de maatregelen die we tot nu toe genomen hebben om risico’s voor onze klanten én medewerkers te minimaliseren.

Lees verder

10 december, 2019 - Met het nieuwe jaar voor de deur, barsten de meeste mensen van de goede voornemens. Een voornemen dat voor velen op nummer één staat is gezonder leven. Maar hoe pak je dit effectief aan? En waar moeten we op letten en waarom? We hebben maar één lichaam en daar moeten we zuinig op zijn.

Lees verder

28 november, 2019 - Met de komst van de winter zakt bij veel mensen ook het energieniveau. Je komt slechter je bed uit, je komt na een werkdag in het donker thuis en je kunt wat somber zijn. Herkenbaar? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van een winterdip.

Lees verder

17 oktober, 2019 - Het is inmiddels een bekend fenomeen: de maand oktober staat traditiegetrouw in het teken van stoppen met roken en is daarom omgedoopt tot Stoptober. Wij omarmen dit initiatief vanzelfsprekend en vertellen je graag over hoe wij een bijdrage leveren.

Lees verder

13 oktober, 2019 - Stoptober. Het is de maand die rokers moet aansporen om de sigaretten voorgoed aan de kant te leggen. Het is onze missie je te helpen gezond oud te worden en roken staat dat nou nét in de weg. Daarom werken we samen met Stichting Ik Stop Ermee én geven deze cursus gratis weg. Gewoon, omdat het kan.

Lees verder