‘Gezond en gelukkig mijn kinderen zien opgroeien.’

12 november 2020 leestijd 2 minuten

Brigitte Badagliacca (53) is Sales Manager en moeder van twee dochters. Met het oog op de toekomst kiest zij regelmatig voor een preventief medisch onderzoek.

‘Gezondheid gaat als een rode draad door mijn leven. Bij mezelf, bij mijn gezin en bij mijn vrienden. Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten. Naast gezonde voeding en voldoende beweging, laat ik mij regelmatig preventief screenen. Mijn motto: voorkomen is beter dan genezen.

Mijn dochters zijn nu midden twintig en zullen in de nabije toekomst de volgende stap in hun leven zetten. Daarbij denk ik aan mijlpalen als trouwen en het stichten van een gezin. Daar wil ik dan in goede gezondheid van kunnen genieten. Een health check geeft mij inzicht in mijn gezondheid en door het regelmatig te doen hoop ik niet voor vervelende verrassingen komen te staan. En dat is met oog op de toekomst erg belangrijk. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin.

Als mijn dochters kinderen krijgen, wil ik daar in goede gezondheid van kunnen genieten.
Brigitte Badagliacca
Klant Prescan

Met vriendinnen en collega’s praat ik regelmatig over het ouder worden en de zorgen die daarbij komen kijken. We zitten allemaal in dezelfde levensfase, dus de verhalen zijn herkenbaar. Voor mij is het belangrijk dat ik de bevestiging en geruststelling kan krijgen. Dat ik weet dat ik gezond ben, of als er iets is, er op tijd bij ben.

Hoe ik mezelf ouder zie worden? Gezond, gelukkig, vrolijk en mijn kinderen verder zien opgroeien.’

In één dag inzicht in je gezondheid?

Een bodyscan - ook wel bekend als health check of total body scan - is een preventief medisch onderzoek, met als doel het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen. Waar en wanneer je dat wilt, zonder verwijzing. Een bodyscan bestaat uit vijf gerichte MRI-scans van: schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik. Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en jouw MRI-beelden zijn voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

Bodyscan overzicht

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.