‘Wat is mijn horizon? Ik wil het weten.’

12 oktober 2020 leestijd 1 minuut

Koop Lenstra (76) is gepensioneerd, getrouwd, vader van vier kinderen en opa van zes kleinkinderen. Door een innovatieve health check is bij hem een aantal jaren geleden een tumor in een vroeg stadium ontdekt.

‘Ik hecht waarde aan een kwalitatief goed leven. Voor mezelf, maar ook voor mijn directe omgeving. Ik ben dan ook bereid om er het een en ander voor te doen. Ik probeer gematigd te leven en laat regelmatig controleren hoe het gesteld is met mijn gezondheid. Door mensen die daar keurig voor geleerd hebben, mij netjes onderzoeken en direct vertellen wat er aan de hand is.

Door er op tijd bij te zijn, heb ik extra tijd gekregen.
Koop Lenstra
Klant Prescan

Het is inmiddels zes jaar geleden – als ik het me goed herinner – dat er een tumor bij mij werd ontdekt. Toen zag het er heel onheilspellend en vervelend uit. Je vraagt je direct af: wat is mijn horizon? Nog geen vier weken later was de tumor verwijderd. Dat is precies de reden waarom ik kies voor preventief medisch onderzoek. Als je weet wat er loos is, kun je maatregelen nemen.

Het belangrijkste wat preventief onderzoek heeft opgeleverd is tijd. Voor mezelf, mijn vrouw, mijn kinderen en mijn familie.’

In één dag inzicht in je gezondheid?

Een bodyscan - ook wel bekend als health check of total body scan - is een preventief medisch onderzoek, met als doel het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen. Waar en wanneer je dat wilt, zonder verwijzing. Een bodyscan bestaat uit vijf gerichte MRI-scans van: schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik. Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en jouw MRI-beelden zijn voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

Bodyscan overzicht

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.