Nazorg

Prescan zet jou voorop. Tijdens én na het onderzoek.

Wanneer je kiest voor een onderzoek bij Prescan, krijg je vaak dezelfde dag nog de uitslag. Je weet daardoor direct waar je aan toe bent. In de meeste gevallen vinden we niets, maar 12% van onze onderzoeken geven aan dat er sprake is van een afwijking. Onze artsen weten heel goed het onderscheid te maken tussen ernstige afwijkingen en onschuldige zaken.

Wanneer er wel iets gevonden wordt sta je er niet alleen voor. Onze artsen zullen direct advies geven en overleggen met jou en eventueel je huisarts of specialist over een mogelijke vervolgbehandeling.  Als blijkt dat je niet terecht kan bij de reguliere gezondheidszorg in Nederland, dan kunnen wij mogelijk verder helpen. Voor de meeste behandelingen kun je binnen een week terecht in de ziekenhuizen waar Prescan mee samenwerkt. Wanneer het een afwijking betreft die onmiddellijk ingrijpen vereist, is het mogelijk in het te ziekenhuis blijven zodat de behandeling direct kan plaatsvinden. In dit geval vergoedt je zorgverzekeraar de behandeling.

Wordt er naar aanleiding van een Total Body Scan een controle-scan van een bepaald lichaamsdeel geadviseerd, bijvoorbeeld bij een minimale of onduidelijke afwijking, dan vindt deze controlescan meestal een paar maanden na het eerste onderzoek in de Duitse kliniek plaats in verband met het vergelijken van de eerdere gegevens. Dit komt echter niet veel voor.

 

Privacy

Om privacy redenen worden je onderzoeksresultaten niet aan derden verstrekt. Onze medewerkers hebben geheimhoudingsplicht. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen over je onderzoek en je uitslag.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Op deze pagina

    Hulp nodig?

    Stuur een WhatsApp
    074 - 255 9 255

    Stel een vraag