Vacature Assistent Manager Klinieken NL

m/v | 32 - 40 uur

Prescan is een innovatief zorgplatform, dat zich richt op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Wij streven ernaar cliënten een beter inzicht te geven in de eigen gezondheid, en het gezondheidsbewustzijn en gezondheidsgedrag te bevorderen.

Prescan werkt intensief samen met diverse medische disciplines, waaronder radiologen, cardiologen, urologen, MDL-artsen, gynaecologen, dermatologen en internisten. In het geval van een afwijkende bevinding verloopt de doorverwijzing naar de reguliere zorg buitengewoon efficiënt. In de meeste gevallen wordt de diagnose bevestigd en wordt een vervolgbehandeling ingesteld.

Voor onze klinieken in Nederland zijn we op zoek naar een:

Assistent Manager Klinieken (NL) | 32 - 40 uur

Werkzaamheden

Als assistent manager van de klinieken in Nederland werk je in een dynamische en innovatieve organisatie. Je bent hier verantwoordelijk (onder supervisie van de Manager Klinieken) voor de aansturing van het team van verpleegkundigen, artsen, MRI/echo laboranten en receptionisten. Een optimale cliënt- en personele planning vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid en tevens zorg je samen met het team ervoor dat onze cliënten met een medisch onderbouwde uitslag en kwalitatief advies de deur verlaten. Je bent iemand met een sterk gevoel voor hospitality, die als vanzelfsprekend klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en die zich in zijn/haar handelen sterk laat leiden door klanttevredenheid. De kracht van preventief medisch onderzoek zit in de herhaling en het kunnen monitoren van de gezondheid door de jaren heen. Het is aan jou samen met het medische team om onze visie op gezondheidszorg met overtuiging te vertegenwoordigen en aansluiting te zoeken bij de behoefte van onze cliënten.

Functie-eisen

  • Je bent HBO/WO geschoold en hebt werkervaring in het aansturen van (een) team(s)
  • Je bent overtuigd van de visie op preventief medisch onderzoek van Prescan en kunt dit overbrengen op onze cliënten en je collega’s
  • Je inspireert, coacht en stimuleert de collega’s in hun persoonlijke ontwikkeling
  • Je staat stevig in je schoenen, bent besluitvaardig, resultaatgericht en stimuleert eigenaarschap binnen het team
  • Je staat open voor innovatie en stimuleert continue verbeteren 

Ons aanbod

Je wordt opgenomen in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team dat continue bezig is met innovatie en kwaliteitsoptimalisatie om onze cliënten de best mogelijke (preventieve) medische onderzoeken te bieden. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan, een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 8% vakantiegeld, pensioen, bedrijfsuitjes etc.).

Informatie en sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct (en uiterlijk vóór 15 januari 2019). We ontvangen graag je motivatie én CV per email op hrm@prescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle ten Bokum op telefoonnummer 074 -25 59 255.