Preventief gezondheidsonderzoek

Preventief gezondheidsonderzoek

In één dag inzicht in je gezondheid, door onze ervaren medisch specialisten en state of the art apparatuur.

Preventief gezondheidsonderzoek

Het doel van preventief gezondheidsonderzoek is het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen. Waar en wanneer je dat wilt, zonder verwijzing.

Bodyscan

Preventief gezondheidsonderzoek kan door middel van een bodyscan, bestaande uit vijf gerichte MRI-scans van: schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en jouw MRI-beelden zijn voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

Bodyscan overzicht

Wat is een bodyscan?

Een bodyscan - ook wel bekend als health check of total body scan - is een preventief onderzoek. Het doel van preventief gezondheidsonderzoek is het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen.

Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en jouw MRI-beelden zijn voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid. De kosten van een body scan zijn per onderzoeksprogramma verschillend.

Specifieke klachten? Kies voor een gericht onderzoek.

Je wilt graag inzicht een specifiek lichaamsdeel. Gewoon voor de zekerheid, omdat je wat vage klachten hebt of er sprake is van erfelijke aandoeningen. Wij snappen je en bieden daarom een ruim aanbod aan diagnostische onderzoeken. Met én zonder verwijzing. Van laboratoriumonderzoek tot losse scan. En meestal krijg je de uitslag direct dezelfde dag, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Alle onderzoeken

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.