CT-scan

Wil je meer zekerheid over je gezondheid? Bij Prescan krijg je meer inzicht in uw gezondheid dankzij een gerichte MRI scan en soms ook een CT scan. Een CT scan wordt alleen uitgevoerd in geval van risicofactoren. Niet iedereen komt in aanmerking voor een CT scan.

Bij Prescan kun je preventief je lichaam onderzoeken om zo een beeld te krijgen van je gezondheid. Met behulp van MRI en CT scans wordt je lichaam van top tot teen onderzocht. Alle kwetsbare structuren worden doorgenomen. Op de MRI en CT scans komen onregelmatigheden aan het licht, zoals opstoppingen in de aderen of ontstekingen. De MRI en CT scans worden beoordeeld door onze medische staf.

Tijdens de Total Bodyscan® wordt je lichamelijke gezondheid in een dagdeel volledig doorgenomen met behulp van MRI en soms ook CT scans. Natuurlijk geven MRI en CT scans geen 100% uitsluitsel over je gezondheid, maar je krijgt wel een duidelijk en helder beeld van je gezondheid op dat moment.

Meer informatie over het ondergaan van een CT scan?

Voor meer informatie over het ondergaan van een CT scan bij Prescan kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 074 - 255 9 255 of anders via het contactformulier op de website.

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?