arrow_left_altTerug

Wanneer krijg ik de uitslag?

Wanneer krijg ik de uitslag?

Dit verschilt per onderzoek, over het algemeen ontvang je de uitslag aan het einde van je onderzoek. Ben je benieuwd hoe dit per onderzoek zit?

Uitslag MRI-scan en CT-scan

Na de scan onderzoeken vindt er een afsluitend gesprek plaats met de radioloog. De radioloog neemt na de MRI- en/of CT-onderzoeken de onderzoeksresultaten met u door. De arts zal de gemaakte beelden uitvoerig laten zien en er nadere uitleg over geven. Mocht u het prettig vinden dan kan - in de Duitse klinieken - de Nederlandse Prescan begeleider bij dit gesprek aanwezig zijn om eventueel te vertalen. Aan het eind van het gesprek krijgt u de CD-rom met alle beelden. Deze Cd-rom is uw eigendom en kan uitstekend gebruikt worden door andere medische specialisten bij eventuele behandeling in Nederland.

Cardiologisch onderzoek

Na het cardiologisch onderzoek ontvangt u vrijwel direct na afloop van de verscheidene onderzoeken de resultaten van de cardioloog. Indien van toepassing geeft deze ook advies.

Laboratoriumonderzoek

De volledige uitslag van het laboratoriumonderzoek is niet direct bekend, omdat enkele testen meer tijd vragen. Aangezien de uitslagen daarnaast ook nog gevalideerd moeten worden door de laboratoriumartsen, ontvangt u binnen tien werkdagen een rapport met daarin de waarden en adviezen. De uitslag van het rapport leest vrij gemakkelijk. Aan het einde van het rapport vindt u voor u specifieke conclusies en aanbevelingen.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.