Vacature

Inside Sales Medewerker

16-24 uur | Baarn of Hengelo

Solliciteer direct

Over de functie

Je beantwoordt telefonisch de praktische vragen van de cliënt gerelateerd aan hun wens en als het even kan overtref je de verwachting van de cliënt. Als sales medewerker sta je onze cliënten vriendelijk en servicegericht te woord met als doel de cliënt zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van de juiste informatie. Met jouw klantvriendelijkheid, kennis en ervaring voelen onze cliënten zich zeer welkom en worden zij professioneel geholpen.

Kortom, jij bent flexibel, minimaal 2 avonden en 1 dag in het weekend inzetbaar, klantvriendelijk, gedreven en een resultaatgericht persoon. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht. Je werkt goed in teamverband samen met collega’s, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.

Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven ondersteunende Inside Sales Medewerker die wil bijdragen aan ons doel om onze cliënten inzicht in en regie over hun gezondheid te geven en zo vitaliteit binnen handbereik te brengen.

Enthousiast?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot de Teamleider Sales & Service, Steffani ten Wolthuis via 06-48192807 of s.tenwolthuis@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Open sollicitatie
Open sollicitatie
In overleg | Baarn of Hengelo
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature