Vacature

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Hengelo | 24-28 uur

Home Onze vacatures Vacature Financieel Administratief Medewerker

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Werk jij klantgericht, accuraat en denk je in processen? Zie je het als een uitdaging om de gehele inkoopadministratie en contractbeheer zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op financieel administratief gebied!

Wie zijn wij?

Prescan gelooft dat iedereen het recht heeft om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen lichaam en gezondheid. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis en expertise van medisch specialisten én state of the art apparatuur. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten. Wij bieden MRI-, cardiologische-, dermatologische- en laboratoriumonderzoeken aan en hebben directe lijnen met hoog aangeschreven ziekenhuizen in de reguliere zorg. Als grondlegger van de bodyscan in Nederland weten we alles over de voorlichting en uitvoeren van gericht preventief medisch onderzoek. Sinds 2003 hebben meer dan 150.000 cliënten voor ons gekozen.

‘Een financiële en administratieve aanpakker die zijn vak verstaat.’

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker kom je te werken op de afdeling Finance & Control en heb je een verantwoordelijke en dynamische baan. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces en beheert en waarborgt de contracten met leveranciers. Je werkt nauw samen met de assistent controller en biedt tevens ondersteuning op diverse aanvullende financiële vraagstukken en rapportages. Je komt zelfstandig met verbetervoorstellen.

Jouw profiel, competentie en talenten

  • Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 4 in de financiële richting, aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Je bent een teamplayer met een hands-on mentaliteit.
  • Je beschikt over een proactieve en klantgerichte houding, waarbij je de financiële risico’s in ogenschouw houdt.
  • Je werkt nauwkeurig en accuraat.
  • Je bent procesmatig sterk en vindt het een uitdaging om te streven naar een continue verbetering van werkprocessen, denkt graag mee over een efficiënte inrichting van processen en doorontwikkeling van de afdeling.
  • Ervaring met AccountView en ProActive (pré).
  • Ervaring met MS-Office applicaties Excel.
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
  • 24-28 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons de financiële organisatie optimaliseren waaronder de verantwoording van de inkoop? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als financieel administratief medewerker bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze HR Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot onze Finance Manager, Koen van der Tol via 06-22861057.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.