Vacature

Financieel Administratief Medewerker

Hengelo | 40 uur

Home Onze vacatures Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel administratief medewerker (fulltime)

Werk jij klantgericht, accuraat en denk je in processen? Zie je het als een uitdaging om de gehele inkoopadministratie en contractbeheer zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren? Lees dan snel verder en wellicht zijn wij op zoek naar jou in deze functie op financieel administratief gebied!

Wie zijn wij?

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samen werken met en voor onze cliënten. Ons preventieve zorgcentrum is gevestigd aan de A1 bij Baarn en we werken met partnerklinieken in Duitsland. De backoffice activiteiten worden verricht vanuit ons kantoor in Hengelo.

Een financiële en administratieve aanpakker die zijn vak verstaat.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker kom je te werken op de afdeling Finance & Control en heb je een verantwoordelijke en dynamische baan. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces en beheert en waarborgt de contracten met leveranciers. Je werkt nauw samen met de assistent controller en biedt tevens ondersteuning op diverse aanvullende financiële vraagstukken en rapportages. Je komt zelfstandig met verbetervoorstellen.

Jouw profiel, competentie en talenten

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de financiële richting, aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Je bent een teamplayer met een hands-on mentaliteit.Je beschikt over een proactieve en klantgerichte houding, waarbij je de financiële risico’s in ogenschouw houdt.
  • Je werkt nauwkeurig, accuraat en zorgt dat het resultaat dagelijks wordt bereikt.
  • Je bent procesmatig sterk en vindt het een uitdaging om te streven naar een continue verbetering van werkprocessen, denkt graag mee over een efficiënte inrichting van processen en doorontwikkeling van de afdeling.
  • Ervaring met AccountView en ProActive (pré).
  • Ervaring met MS-Office applicaties Word en Excel.
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
  • 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een zelfstandig, veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie. Bovendien kent onze organisatie een plezierige werksfeer en leuke collega’s.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons de financiële organisatie optimaliseren waaronder de verantwoording van de inkoop? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als financieel administratief medewerker bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je je richten tot onze Controller, Richard Smit via 074 255 9 255.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.