Vacature

Zelfstandig Allround Cardioloog (ZZP)

Baarn | ZZP

Home Onze vacatures Vacature zelfstandig allround cardioloog Baarn (ZZP)

Zelfstandig allround cardioloog Baarn

Met affiniteit voor cardiovasculaire preventie.

Wie zijn wij

Prescan is al jaren marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. Wij werken samen met verschillende hooggekwalificeerde artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland en Engeland. Als werkgever zijn we een sociale organisatie waar we met plezier en uit liefde voor het leven samenwerken met en voor onze cliënten.

De cardioloog die gelooft in de kracht van preventie.

Wat ga je doen

Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Prescan heeft liefde voor het leven en wil cliënten verrassen met onze beste diensten en zorg mogelijkheden.

Voor onze vestigingen in Nederland, met als standplaats Baarn, zoeken wij een zelfstandig allround cardioloog met affiniteit voor cardiovasculaire preventie. Samen met zeven andere cardiologen ben je onderdeel van een ambitieus team, dat in Nederland de cardiovasculaire preventie naar een hoger niveau wil tillen. Als zelfstandig allround cardioloog verricht je medische werkzaamheden zoals cardiologisch onderzoek, cardiologische consulten en geeft medische adviezen. Kennis van niet-invasieve onderzoeksmodaliteiten, zoals IMT, CT-coronairen, echo-duplex carotiden en cardiale MRI, strekt tot aanbeveling. Collegialiteit, een cliëntgerichte visie en goede communicatieve vaardigheden spreken voor zich.

Past dit ook bij jou? En heb je verder

  • Een afgeronde opleiding tot cardioloog en als zodanig BIG- en RGS-geregistreerd;
  • Recente werkervaring in de functie van cardioloog;
  • De skills om iemand gerust te stellen, thuis te laten voelen en duidelijk uitleg te geven ook als het even wat drukker is;
  • Een cliënt- en teamgerichte manier van werken.
  • Flexibele instelling en zin om in een enthousiast en professioneel team jouw steentje bij te dragen als zelfstandig allround cardioloog (ZZP), waarbij soms het werken in de avond en soms een weekenddag geen probleem is.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als cardioloog bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent. Stuur jouw motivatie aangevuld met je CV naar onze P&O Adviseur, Danielle ten Bokum, hrm@prescan.nl.

Meer informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Lia Teeling, Operationeel Manager klinieken Nederland via telefoon 074 255 92 55.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder.