Goede weerstand

Om je weerstand zo goed mogelijk te houden aan het einde van het jaar, is het fijn om te weten hoe je dat kunt doen.

Wij hebben een aantal blogs voor je uitgezocht waarin we tips geven over hoe jij je weerstand zo optimaal mogelijk kunt houden, ondanks het gure weer.

Verklein vatbaarheid voor virussen

Een goede gezondheid en weerstand is voor iedereen ontzettend belangrijk. De focus op gezondheid en weerstand is de laatste jaren alleen maar toegenomen omdat we geconfronteerd zijn met de kwetsbaarheid hiervan. Maar hoe kunnen we onze weerstand verhogen?

Lees meer

Hoe gezond is koud water?

Een wisseldouche in de ochtend, zwemmen in natuurwater in de winter of een ijsbad na het sporten: steeds vaker hoor je over de positieve effecten die koud water zou hebben op ons lichaam. Maar is het effect echt zo groot? Cardioloog Jack Willemen laat zijn licht schijnen over de cold-water-hype.

Lees meer

Leeftijd en je weerstand

Naarmate we ouder worden wordt de effectiviteit van ons immuunsysteem minder en kun je vatbaarder zijn voor virussen en bacteriƫn. Het is niet mogelijk om griep en verkoudheid volledig te voorkomen door middel van een gezonde leefstijl. Echter, door gezonde voedingskeuzes te maken, voldoende rust te nemen en regelmatig te bewegen, kun je wel je immuunsysteem ondersteunen.

Lees meer

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.