Op een half uurtje rijden van Enschede ligt – nét over de grens met Duitsland – de nieuwe Prescan-kliniek in Ahaus. Onze Nederlandse begeleiders ontvangen je graag in deze kliniek, welke voorzien is van dezelfde state of the art apparatuur als onze kliniek in Baarn. Je kunt hier terecht voor een bodyscan, maar bijvoorbeeld ook voor het uitvoeren van een gerichte MRI-scan, cardiologisch onderzoek of laboratoriumonderzoek. Bij Prescan kennen we geen lange wachttijden. Je kunt direct terecht, met én zonder verwijzing.

Lees hier de klantervaringen

Adres

Bahnhofstraße 93
48683 Ahaus
Duitsland
rss_feed Wifi aanwezig
local_cafe Eten & Drinken
directions_car Gratis parkeren
accessible Rolstoeltoegankelijk

Extra informatie

Parkeren
Het adres van de kliniek is Bahnhofstrasse 93, echter kan parkeren het beste bij de hoofdingang aan de Fuistingstrasse. Er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid voor en rondom het gebouw. Sta je voor het gebouw bij de hoofdingang geparkeerd, dan is een blauwe parkeerschijf niet nodig. Wanneer je elders rondom het gebouw geparkeerd staat dan raden wij je aan om voor de zekerheid een blauwe parkeerschijf te gebruiken.

Hoofdingang

Fuistingstraße (Praxis radiologie Ahaus).

Waar in de kliniek moet je zijn?

Je kunt je melden bij de Prescan balie op de eerste verdieping, bij de afdeling radiologie.

Eten & drinken
Water, koffie en thee is onbeperkt verkrijgbaar. Ook krijg je namens Prescan een lunch aangeboden.

Nederlandse begeleiding
Wij vinden het belangrijk dat je ook tijdens het bezoek aan onze kliniek in Ahaus op onze Nederlandse service kunt rekenen. Je wordt in de kliniek ontvangen door Nederlandse begeleiding, die de gehele dag voor jou klaarstaat. Ook spreken diverse specialisten goed Nederlands, zodat alle informatie voor, tijdens en na het onderzoek met jou in het Nederlands kan worden doorgenomen.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.