Kwaliteit & keurmerken

Kwaliteit & keurmerken

Prescan streeft continu naar optimale kwaliteit.

Bij Prescan staat kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid voorop. De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa. Prescan werkt met oog voor de tevredenheid van cliënten en werknemers én een continue focus op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, met liefde voor het leven.

 

Jouw mening telt.

Prescan streeft ernaar dat elke cliënt met een tevreden gevoel de kliniek verlaat. Om dit gevoel te kunnen waarborgen krijgen cliënten na hun bezoek aan Prescan de mogelijkheid om hun stem te laten horen tijdens een klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Hoe kijken zij eigenlijk terug op hun ervaring met Prescan? Voor ons telt niet alleen het onderzoek zelf, maar ook de beleving er omheen. Vanaf het moment dat je voor het eerst met Prescan in contact komt tot het moment dat je de kliniek verlaat en thuis de onderzoeksresultaten nog eens doorleest. Elke stap telt, en wij willen graag weten hoe cliënten deze stappen ervaren. De uitkomsten van het KTO nemen wij mee om onze producten en dienstverlening continu te verbeteren.

Deskundig inzicht in je gezondheid.

Je bent bij Prescan in goede handen. Onze medisch specialisten jarenlange ervaring en werken met state of the art apparatuur. Onze bodyscan geeft binnen één dag inzicht in je gezondheid. Geen wachttijden, zonder verwijzing en je krijg direct de uitslag. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Meer informatie

Keurmerken

De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa.

Prescan is aangesloten bij de ZKN, Zelfstandige Klinieken Nederland.
Onze ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.

ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Meer over Zelfstandige Klinieken Nederland expand_more

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.