algemeen

Kwaliteit & keurmerken

Prescan streeft continu naar optimale kwaliteit.

Home Kwaliteit & keurmerken

Bij Prescan staat kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid voorop. De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa. Prescan werkt met oog voor de tevredenheid van cliënten en werknemers én een continue focus op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, met liefde voor het leven.

 

Deskundig inzicht in je gezondheid.

Je bent bij Prescan in goede handen. Onze medisch specialisten jarenlange ervaring en werken met state of the art apparatuur. Onze bodyscan geeft binnen één dag inzicht in je gezondheid. Geen wachttijden, zonder verwijzing en je krijg direct de uitslag. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Keurmerken

De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa.

Prescan is aangesloten bij de ZKN, Zelfstandige Klinieken Nederland.
Onze ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.

ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30