algemeen

Kwaliteit & keurmerken

Prescan streeft continu naar optimale kwaliteit.

Home Kwaliteit & keurmerken

Bij Prescan staat kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid voorop. De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa. Prescan werkt met oog voor de tevredenheid van cliënten en werknemers én een continue focus op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, met liefde voor het leven.

 

Keurmerken

De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa.

Prescan is aangesloten bij de ZKN, Zelfstandige Klinieken Nederland. Daarnaast is Prescan volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen van het kwaliteitssysteem ISO 9001.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo. De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.

ISO 9001 is een erkende norm op het gebied van kwaliteit. ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00