Bodyscan Plus
arrow_left_altNaar onderzoeken

Bodyscan Plus

In één dag inzicht in je gezondheid.

Wat wordt er onderzocht bij een Bodyscan Plus?

De Bodyscan Plus is een totaalpakket van vijf gerichte MRI-scans van de belangrijkste lichaamsgebieden (hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik) in combinatie met een onderzoek van je hart. Samen geven deze onderzoeken een goed beeld van jouw gezondheid.

Alle onderzoeken worden beoordeeld door onze medisch specialisten. Je ontvangt dezelfde dag nog de uitslagen van onze specialisten zodat je precies begrijpt hoe jouw gezondheidssituatie is. De MRI-beelden zijn altijd beschikbaar en eenvoudig te delen. De Bodyscan Plus is een investering in je welzijn. Met dit grondige preventief medisch onderzoek neem je zelf de regie over je gezondheid.

Wat levert de Bodyscan Plus mij op?

De Bodyscan Plus is grondig en gericht. De vijf essentiële MRI-scans geven inzicht in je huidige gezondheidssituatie en laten zien of er mogelijke risicofactoren zijn. Het uitgebreid cardiologisch onderzoek bestaat uit een hartecho en een inspannings-ECG. Daarmee brengen we de gezondheid en het functioneren van je hart in kaart. Tevens doen we een uitgebreid bloedonderzoek, voor een nog completer beeld van jouw gezondheid.

Bodyscan Plus

scheduleHet onderzoek duurt 1 dagdeel
event_availableUitslag op dezelfde dag
€1769,-
info
De Bodyscan Plus uitbreiden met meer onderzoeken? Kies dan voor onze Bodyscan Excellent.

Inhoud Bodyscan Plus

Geïnteresseerd in een Bodyscan Plus?

Anderen bekeken ook

Bodyscan

Basis

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Vroegtijdig opsporen van mogelijk ernstige afwijkingen
Bodyscan

Excellent

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Uitgebreid cardiologisch onderzoek
  • Laboratoriumonderzoek
  • Dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)
DNA

DNA-onderzoek

  • Genetische aanleg voor behandelbare ziektes
  • Inzicht in medicijngevoeligheid
  • Persoonlijke aanleg en gevoeligheden voor bepaalde voedingstoffen

Illustratie onderzoeksprogramma Bodyscan Excellent

We vertellen je graag wat je kunt verwachten bij een bezoek aan onze kliniek.
Intake
schedulemax. 20 minuten
We ontvangen je in onze kliniek met een kopje koffie of thee. Tijdens het intakegesprek bespreekt je persoonlijk begeleider de medische vragenlijsten die je vooraf hebt ingevuld. Heb je zelf nog vragen? Stel ze gerust.
Dermatologisch onderzoek
schedulemax. 30 minuten
Het dermatologisch onderzoek start met een korte anamnese om risicofactoren in kaart te brengen, ook eventuele huidproblemen en verzoeken worden besproken. Daarna onderzoekt de dermatoloog middels een volledige klinische huidanalyse de huid van tot tot teen.
MRI-scan
schedulemax. 1 uur
Bij de MRI-scan lig je op een comfortabele bank. Die wordt in een tunnel geschoven. Het onderzoek is volledig veilig. Ben je claustrofobisch? Je persoonlijk begeleider is tot aan de scan bij je om je op je gemak te stellen.
Cardiologisch onderzoek
schedulemax. 1 uur
Het uitgebreid cardiologisch onderzoek bestaat uit een echo van het hart (echocardiogram), een hartfilmpje (ECG) en een inspanningsonderzoek (fietstest).
Bespreken resultaten
schedule+- 20 minuten
Direct na het onderzoek bespreekt de specialist de onderzoekresultaten met je. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Je krijgt heldere adviezen waarmee je direct aan de slag kunt. Want je gezondheid, daar ben je zuinig op!

Dankzij onze specialisten kun je rekenen op de best mogelijke zorg.

Onze experts variëren van cardiologen en MRI-laboranten tot dermatologen en radiologen. Wat hen tot specialisten maakt, is hun jarenlange ervaring en hun passie voor wat ze doen.
Bekijk onze medewerkers chevron_right

Goed om te weten

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.