Nieuw: Het Excellent onderzoeksprogramma.

11 september 2017 leestijd 1 minuut

Sinds een week biedt Prescan een nieuw onderzoeksprogramma aan: het excellent programma. Dit programma is een aanvulling op het bekende plus onderzoeksprogramma, met standaard een dermatologisch onderzoek inbegrepen.

Waarom een huidonderzoek toevoegen?

Bij Prescan streven we ernaar onderzoeksprogramma’s aan te bieden die een zo goed mogelijk inzicht in de gezondheid verschaffen. En waar bij andere programma’s voornamelijk naar de binnenkant van het lichaam wordt gekeken, wordt bij het excellent programma ook de buitenkant onderzocht, met behulp van een dermatologisch onderzoek (huidonderzoek).

Bekijk hier al onze onderzoeksprogramma's
.

De huid is een te belangrijk onderdeel van ons lichaam om het ‘slechts’ als een aanvullend onderzoek aan te bieden. Gezien de huidige, dagelijkse blootstelling van UV-stralen, door bijvoorbeeld zon en zonnebank, loopt onze huid steeds meer risico. Huidziektes, met name melanomen, is een van de meest voorkomende kankersoorten in ons land. Vooral jongeren krijgen hiermee te maken. Zeker nu de zomer zijn einde nadert, een periode waarin je met bovengemiddeld veel UV-straling in aanraking komt, is het raadzaam je huid ook aan een onderzoek te onderwerpen.

Daarnaast ontvangen wij in onze klinieken steeds vaker het verzoek van cliënten om een huidonderzoek uit te laten voeren. Mede vanwege deze belangstelling en om het belang van dit onderzoek te benadrukken, bieden wij het nieuwe Excellent onderzoeksprogramma, inclusief uitgebreid huidonderzoek aan.

Meer weten? Bel voor een vrijblijvend advies 074 - 255 9 255 of maak direct een afspraak voor het excellent onderzoeksprogramma.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.