Home Nieuws Prescan en Reggeborgh bundelen krachten.

Prescan en Reggeborgh bundelen krachten.

31 mei 2016  •  leestijd 1 minuut

Hengelo - Reggeborgh heeft per gisteren een substantieel aandeel genomen in Prescan, de grondlegger van de bodyscan, met hoofdvestigingen in Hengelo en Baarn. Het bedrijf is gespecialiseerd in uitvoering van medische scans om te kijken of er beginselen zijn van onder andere hart- en vaatziekten en kankersoorten.

Prescan werd in 2003 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek. Inmiddels zijn circa 100.000 mensen onderzocht in Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Er liggen plannen voor verdere internationale expansie.

Prescan geeft aan blij te zijn met de toetreding van Reggeborgh: "Reggeborgh is een gedegen en kapitaalkrachtige familie-investeerder die onze onderneming met de cultuur van servicegerichtheid en kwaliteitsbesef een warm hart toedraagt. Deze transactie stelt ons in staat om verdere stappen in de markt te zetten. Wij hebben er veel vertrouwen in".

Over Reggeborgh

Reggeborgh is een Nederlandse investeringsmaatschappij met een scherp oog voor marktontwikkelingen en kansen op zowel de korte als lange termijn. Dit heeft geresulteerd in een sterke en gediversifieerde portfolio met bewezen resultaten. Reggeborgh over Prescan: "Mensen worden steeds assertiever en willen graag eigen keuzes maken, zeker als het ook over iets delicaats als de gezondheid gaat. Vandaar dat wij verwachten dat mensen steeds meer gebruik wensen te maken van preventief medisch onderzoek, voor eigen geruststelling of als mogelijkheid voor een second opinion onderzoek. Wij delen wij Prescan’s visie dat het vroegtijdig ontdekken van eventuele ziekten de kans op een snellere en effectievere behandeling alleen maar vergroot. Prescan heeft in de afgelopen jaren een enorme naam opgebouwd in de markt, waarbij service en kwaliteit bovenaan staan. Men loopt voorop als het gaat om innovatie in de zorg. Daarom is Reggeborgh erg enthousiast over deze nieuwe venture.Dat preventief medisch onderzoek een actueel item is, blijkt wel uit het feit dat politiek Nederland er over nadenkt om de Nederlandse markt, evenals zoals in omringende landen, verder te openen. Een wending waar Prescan als grondlegger voor dit soort onderzoek mede voor heeft gezorgd.’

Terug naar overzicht
Lees ook:
Prescan introduceert: Prescan Connect
Prescan introduceert: Prescan Connect
21 september 2023

Bij Prescan zijn we altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Prescan Connect is het exclusieve…

Lees meer
De Raad van Commissarissen van Prescan stelt zich voor: Jannes Janssens aan het woord
De Raad van Commissarissen van Prescan stelt zich voor: Jannes Janssens aan het woord
20 september 2023

Prescan, voorloper op het gebied van preventief- en gericht gezondheidsonderzoek is bijzonder verheugd dat…

Lees meer
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30