Prescan introduceert: Prescan Connect

21 september 2023 leestijd 2 minuten

Bij Prescan zijn we altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Prescan Connect is het exclusieve loyaliteitsprogramma die jouw ervaring met Prescan nog waardevoller maakt. Vanaf vandaag kan iedereen die een onderzoek heeft ondergaan bij Prescan, Prescan Connect activeren.

Prescan Connect Promotiecode

Je kunt nu alvast gebruik maken van één van de eerste voordelen van Prescan Connect, namelijk jouw persoonlijke promotiecode. Deze persoonlijke promotiecode is te delen met vrienden, familie en kennissen. Zodra zij deze code gebruiken bij het boeken van een onderzoek profiteren zij van 5% korting. Daarnaast spaar jij ook 5% op jouw volgende onderzoek bij Prescan. De korting die jij ontvangt kun je opsparen. Lees hieronder hoe de promotiecode precies werkt.

Hoe maak je gebruik van de promotiecode?

  • Activeer Prescan Connect in uw Mijn Prescan-omgeving.
  • Na het activeren vindt u hier uw persoonlijke code terug.
  • Deel deze code met uw vrienden, familie of kennissen.
  • De code biedt degenen die deze gebruiken 5% korting op een onderzoek bij Prescan.
  • Telkens wanneer iemand gebruikmaakt van uw persoonlijke code, wordt deze voor u gestapeld voor uw volgende onderzoek. Dit betekent dat wanneer 10 mensen uw code gebruiken, u 50% korting ontvangt op uw volgende onderzoek. De korting kan zelfs oplopen tot maximaal 100%!
  • In uw Mijn Prescan omgeving kunt u zien hoe vaak uw code verzilverd is, en hoeveel korting u gestapeld heeft.

Ask Prescan

Naast de promotiecode is het ook mogelijk om gebruik te maken van Ask Prescan. Onder het tabblad 'Mijn Vragen' in MijnPrescan en bij de rapportages is het mogelijk om vragen te stellen. Dit kunnen algemene vragen zijn, maar ook vragen over de rapportage.

Waar wacht je op? Activeer Prescan Connect vandaag nog!

Activeer Prescan Connect

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.