Home Nieuws Prescan Nederland sluit als gevolg van covid-19 pandemie tijdelijk haar klinieken.
Prescan Nederland sluit als gevolg van covid-19 pandemie tijdelijk haar klinieken.

Prescan Nederland sluit als gevolg van covid-19 pandemie tijdelijk haar klinieken.

1 april 2020  •  leestijd 1 minuut

Hierbij willen wij je informeren dat wij als gevolg van de covid-19 pandemie genoodzaakt zijn om onze klinieken tijdelijk te sluiten. Alle Prescan klinieken zijn vanaf dinsdag 31 maart gesloten, naar verwachting gaan we na 28 april weer open. Deze datum wordt bijgesteld indien er ontwikkelingen zijn. Alle geplande onderzoeksprogramma’s worden uitgesteld en betreffende cliënten worden geïnformeerd.

Reden tijdelijke sluiting

De reden voor de sluiting is tweeledig. Allereerst is het onze topprioriteit om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen. Ook met het strengste hygiëne- en intakeprotocol op basis van de richtlijnen van het RIVM is het nu niet meer verantwoord om onze diensten aan te bieden. In onze klinieken kunnen wij op dit moment besmetting met het coronavirus helaas niet 100% voorkomen. Daarnaast ligt dit besluit in lijn met de nationale maatregel tot social distancing. In het nationaal belang en in het kader van de kwaliteit en veiligheid in onze klinieken, stellen wij tot nader order alle fysieke contacten met medewerkers en cliënten zo veel mogelijk uit.

Wij staan nog steeds voor je klaar.

Uiteraard blijft Prescan voor cliënten en leveranciers gewoon beschikbaar. Toekomstige onderzoeksprogramma’s kunnen nog steeds worden ingepland en wanneer je vragen hebt helpen wij je graag. Ondertussen werken we achter de schermen met alle collega’s door om Prescan straks weer een vliegende start te laten maken. Zodat wij onze diensten zo snel mogelijk weer kunnen aanbieden, met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Wij beantwoorden ze graag. Je kunt ons bereiken via 074 255 9 255 of mailen naar info@prescan.nl

Terug naar overzicht
Lees ook:
'Ik blijf periodiek terugkomen – je hebt tenslotte maar één leven.’
'Ik blijf periodiek terugkomen – je hebt tenslotte maar één leven.’
27 mei 2021

Romaike Wolbers (45) werkte hard als alleenstaande moeder, was sportief bezig en trainde voor een…

Lees meer
Partnership met Siemens Healthineers resulteert in Experience Center bij Prescan.
Partnership met Siemens Healthineers resulteert in Experience Center bij Prescan.
20 april 2021

Prescan en Siemens Healthineers werken al geruime tijd nauw samen aan innovaties en demonstraties op het…

Lees meer
Wij helpen je graag verder.