Preventief onderzoek bij Prescan weer mogelijk

15 mei 2020 leestijd 1 minuut

Sinds half mei en resp. begin juni 2020 zijn zowel onze klinieken in Nederland als in Duitsland weer open. De klinieken zijn aangepast en ingericht op de anderhalve meter samenleving en er vindt triage plaats om risico op besmette corona patiënten in de kliniek te minimaliseren.

Veiligheid voorop!

Als Prescan nemen wij de veiligheid van jou als cliënt en van onze medewerkers serieus. We treffen dan ook alle noodzakelijke maatregelen in de klinieken om je veilig te kunnen ontvangen. Wil je onze coronamaatregelen nog eens rustig nalezen, bekijk dan de infographic.

Inmiddels zijn er een aantal maatregelen wat versoepeld, in lijn met de adviezen van RIVM. Deze maatregelen zijn vooral gericht op comfort; zo bieden we weer tijdschriften aan en kun je weer gebruik maken van onze lunchfaciliteiten. Uiteraard blijven de basis maatregelen van kracht onder andere het hoesten en niezen in de elleboog, regelmatig handen wassen en daar waar de 1,5 meter niet kan worden nageleefd zal je worden verzocht een mondkapje te dragen. Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM. We hopen je binnenkort weer te mogen ontvangen in een van onze klinieken!

Coronabeleid web 080720

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.