De Raad van Commissarissen van Prescan stelt zich voor: Voorzitter Edward Belgraver aan het woord

7 september 2023 leestijd 2 minuten

Met trots stelt Prescan Edward Belgraver (41) voor als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Een innovatieve ondernemer met een visie. Als ondernemer van onder andere Verloning.nl, initiatieven als De Werkgever en met acties als ‘De alternatieve troonrede’ heeft Edward al bewezen dat hij buiten de gebaande paden durft te denken en altijd op zoek is naar slimme en innovatieve oplossingen. Zijn vindingrijkheid en ervaring als succesvol ondernemer maken hem een waardevol lid van de Raad van Commissarissen van Prescan.

Het belang van preventie

Edward zal zijn expertise en sterke ethische overtuigingen gebruiken om de groei en ontwikkeling van Prescan te ondersteunen. Zijn betrokkenheid, enthousiasme en sterke ondernemersgeest maken hem een uitstekende aanvulling op het Prescanteam. Edward gelooft sterk in het belang van preventieve gezondheidszorg en vind het belangrijk dat meer en meer mensen inzicht krijgen in hun eigen gezondheid. Hij ziet Prescan als een toonaangevende speler in de sector, die mensen in staat stelt weloverwogen keuzes te maken voor een gezonder leven.

Belgraver: "Ik ben ervan overtuigd dat preventieve gezondheidszorg de sleutel is tot een gezondere samenleving. Mijn visie is om de kracht van data en technologie te gebruiken om ervoor te zorgen dat meer mensen toegang hebben tot de juiste diagnostiek om preventief de juiste keuzes te maken. Het is een voorrecht om bij te kunnen dragen aan de missie met Prescan. Ik zie altijd kansen voor verbetering, en waar voor mij de meeste uitdaging ligt is hoe we als raad van commissarissen het bestuur kunnen uitdagen om het elke dag een meer toegankelijk, beter en slimmer kunnen doen. In 20 jaar is een geweldig bedrijf opgebouwd, waar we nu de volgende stap gaan zetten om preventieve diagnostiek voor een breder publiek toegankelijk te maken.”

Blik op de toekomst

Met zijn passie voor preventie en het gebruik van technologie en data om diagnostiek toegankelijker te maken, brengt Edward een frisse en vernieuwende benadering naar Prescan. Zijn visie op een gezondere samenleving en zijn streven naar het leveren van duurzame diensten en producten zullen een belangrijke rol spelen in het succes van Prescan als innovatief en kwalitatief zorgbedrijf.

Belgraver: "Prescan heeft de potentie om de leidende speler te worden op het gebied van preventieve gezondheidsonderzoeken. Het is van vitaal belang om mensen bewust maken van hun gezondheid. Zodra je de feiten kent, kun je gezondere keuzes maken, maar ook tijdige interventies initiëren wat kan leiden tot een betere gezondheidsuitkomst. Met mijn ervaring, drive, kennis en ambitie kijk ik er naar uit om Prescan te helpen deze missie te realiseren. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Prescan in mij heeft gesteld en ben vastbesloten om van deze samenwerking een groot succes te maken.”

Prescan is verheugd Edward Belgraver aan boord te hebben en kijkt uit naar de impact die hij zal hebben op de toekomst van het bedrijf en de preventieve diagnostiek in Nederland.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.