Verbouwing Prescan Kliniek Baarn

24 augustus 2023 leestijd 1 minuut

Enthousiast delen wij met jou onze ambitie om preventieve gezondheidszorg binnen Nederland naar nieuwe hoogten te tillen. Bij Prescan zijn we vastbesloten om innovatieve en hoogwaardige diensten aan te bieden die ons in staat stellen om vroegtijdige gezondheidsproblemen te signaleren en individuen te helpen hun welzijn te optimaliseren.

Op 4 september starten we met de verbouwing van de begane grond van onze kliniek in Baarn. We ontwikkelen een omgeving waarin rust, innovatie en gezondheid samenkomen en waar onze deskundige teams nog effectiever kunnen samenwerken. Hier kun je als cliënt enige overlast van ondervinden tijdens je afspraak bij Prescan.

We zetten ons in om ervoor te zorgen dat jouw bezoek en onderzoeken ongehinderd kunnen plaatsvinden. Jouw comfort en welzijn staan voorop bij Prescan.

We verwachten dat de verbouwing geen invloed heeft op jouw onderzoek. Mogelijk hoor je wel achtergrondgeluid van de werkzaamheden. Werkzaamheden die meer geluidsoverlast veroorzaken, worden uitgevoerd buiten openingstijden.

Wat betekent dit voor jou/onze cliënten?

Cliënten worden ontvangen op de tweede verdieping die volledig is ingericht naar de behoeften en benodigdheden van onze cliënten en medewerkers. De MRI-onderzoeken blijven plaats vinden op de begane grond. Het cardiologisch-, dermatologisch en/of bloedonderzoek vindt plaats op de tweede verdieping. Evenals het gesprek met de medisch specialist over de uitslagen van het onderzoek. We vragen je om maximaal één begeleider mee te nemen naar je onderzoek bij Prescan.

Wij staan voor je klaar

Gedurende de verbouwing staan we voor je klaar. Als je vragen, opmerkingen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijk dank voor je begrip en het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Wim Linting, Algemeen Directeur
Joop Arends, Medisch Directeur

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.