Onderzoeken

Dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)

In 45 minuten inzicht in je huid.

Home Onderzoeken Dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)

Wat wordt er onderzocht tijdens een dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)?

Een huidonderzoek bestaat uit volledige klinische huidanalyse waardoor eventuele afwijkingen in kaart gebracht kunnen worden.

Dermatologisch onderzoek

Een onderzoek van je huid kan preventief worden uitgevoerd of duidelijkheid geven over de oorzaak van aanhoudende klachten en onzuiverheden. Met een huidonderzoek kunnen verschijnselen van huidveroudering, voorstadia van huidkanker, een melanoom en andere vormen van huidkanker opgespoord worden.

De huidarts (dermatoloog) onderzoekt bij het huidonderzoek de huid van top tot teen. Opvallende plekjes worden met het blote oog bekeken, gefotografeerd en geanalyseerd met behulp van een geavanceerde Fotofinder® Handyscope. Deze geavanceerde techniek maakt met behulp van een camera voorzien van speciale lenzen digitale foto’s van je huid. Met een speciaal vergrootglas worden verdachte moedervlekken gefotografeerd. Zo worden bepaalde structuren van de moedervlek zichtbaar die je met het blote oog niet kunt zien.

Huidklachten

Inhoud & prijs

Dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)

Gericht onderzoek naar
 • Symptomen huidkanker
 • Opvallende/verdachte huidveranderingen
 • Huidaandoeningen
 • Tijdsduur onderzoek
  Tijdsduur onderzoek
  30 min
 • Zelfde dag uitslag?
  Zelfde dag uitslag?
  Ja
€200,-
Afspraak maken
Meer informatie? Bel 074 255 9 255 of WhatsApp ons
In 5 stappen inzicht in je gezondheid.

Wat kun je verwachten wanneer je voor een health check bij Prescan kiest? Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet; van de intake en het inplannen van je onderzoek tot de onderzoeksresultaten en onze nazorg.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen.
 
‘Een health check geeft mij inzicht in mijn gezondheid. Door mij regelmatig preventief te laten onderzoeken hoop ik gezond en gelukkig mijn kinderen te zien opgroeien.’
- Brigitte Baggliaca
9.3 is het gemiddelde cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen.
Wij helpen je graag verder.