Onderzoeken

Huidonderzoek

In 45 minuten inzicht in je huid.

Home Onderzoeken Huidonderzoek

Wat wordt er onderzocht tijdens een huidonderzoek?

Een huidonderzoek bestaat uit volledige klinische huidanalyse waardoor eventuele afwijkingen in kaart gebracht kunnen worden.

Huidonderzoek

Een onderzoek van je huid kan preventief worden uitgevoerd of duidelijkheid geven over de oorzaak van aanhoudende klachten en onzuiverheden. Met een huidonderzoek kunnen verschijnselen van huidveroudering, voorstadia van huidkanker, een melanoom en andere vormen van huidkanker opgespoord worden.

De huidarts (dermatoloog) onderzoekt bij het huidonderzoek de huid van top tot teen. Opvallende plekjes worden met het blote oog bekeken, gefotografeerd en geanalyseerd met behulp van een geavanceerde Fotofinder® Handyscope. Deze geavanceerde techniek maakt met behulp van een camera voorzien van speciale lenzen digitale foto’s van je huid. Met een speciaal vergrootglas worden verdachte moedervlekken gefotografeerd. Zo worden bepaalde structuren van de moedervlek zichtbaar die je met het blote oog niet kunt zien.

Huidklachten

Inhoud & prijs

Huidonderzoek

Gericht onderzoek naar
  • Symptomen huidkanker
  • Opvallende/verdachte huidveranderingen
  • Huidaandoeningen
  • Tijdsduur onderzoek
    30 min
  • Zelfde dag uitslag?
    Ja
€200,- *
*
Afspraak maken
Meer informatie? Bel 074 255 9 255 of WhatsApp ons
In 5 stappen volledig inzicht in je gezondheid.

Wat kun je verwachten wanneer je voor een health check bij Prescan kiest? Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet; van de intake en het inplannen van je onderzoek tot de onderzoeksresultaten en onze nazorg.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen.
 
'Afspraak maken was makkelijk. Onderzoeksdag verliep vlot. Fijne mensen. Fijne omgeving, je voelt je er meteen op je gemak.'
- Simone
9.3 is het gemiddelde cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen.
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00