Hartziekte

Maar liefst 1 miljoen Nederlanders hebben een hartziekte of een vaatziekte. In 2006 stierven 42.522 mensen aan een hartinfarct, een beroerte of een andere hart- of vaatziekte. Hart- en vaatziekten zijn daarmee doodsoorzaak nr. 1.

Hart- en vaatziekten: wees er op tijd bij

Het is beangstigend dat een hartziekte of hartfalen zich niet van te voren aankondigd. Je wordt ermee geconfronteerd en dan zijn de gevolgen vaak al niet meer te overzien. Maar gelukkig kun je je tegenwoordig preventief laten onderzoeken op hartziekten. Prescan ® maakt gebruik van de meest nauwkeurige apparatuur, waarmee bijvoorbeeld hartproblemen jaren van te voren voorspeld kunnen worden. Er is daarna nog tijd om je levensstijl aan te passen of kan door medisch ingrijpen erger voorkomen worden.

Preventief onderzoek naar hartziekte geeft zekerheid

Een druk en stressvol leven, niet altijd tijd gezond te eten en te sporten? Dan kan het zijn dat je tot één van de risicogroepen behoort. Het is goed uit voorzorg een onderzoek naar hartziekten en vaatziekten te laten doen. Dat doen we bij Prescan ® met een veelomvattend cardiologisch onderzoek. In ons land hebben zich maar weinig bedrijven gespecialiseerd in preventief onderzoek. Prescan ® is marktleider. Wij werken met zeer deskundige artsen en hebben de meest nauwkeurige apparatuur tot onze beschikking. 

Meer weten over hartziektes en preventief onderzoek? Lees alles over onze gerichte onderzoeken naar een hartziekte »

 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?