Bodycheck

Gezondheid is een belangrijk goed. Het dagelijks leven slokt je echter zodanig op, dat je niet altijd tijd hebt gezond te leven. En dan nog: ook gezond leven biedt niet altijd garanties. Een body check up van Prescan geeft meer zekerheid. Het is een snelle check up van je lichaam, waarbij we de meest vitale functies zorgvuldig controleren. Signalen van eventuele problemen zien we over het algemeen al in een vroeg stadium. Een body check up kan aantonen of je op de goede weg bent of toch je levensstijl moet aanpassen.

Hoe lang duurt een body check up?

Prescan kent geen wachtlijsten, je kunt direct bij ons terecht. Een bodycheck up kost je slechts 40 minuten. In die tijd doen we alle onderzoeken die nodig zijn om een goed,  globaal beeld van je gezondheid te geven. Een uitgebreidere medische check up behoort ook tot de mogelijkheden. Deze neemt ongeveer een halve dag in beslag. Een ervaren arts beoordeelt alle onderzoeken. Hij of zij neemt de tijd alle resultaten zorgvuldig met je door te nemen. Je weet meestal direct waar je aan toe bent.

Prescan is marktleider preventieve bodycheck

Onze cliënten geven aan bijzonder tevreden te zijn over onze dienstverlening. Bij ons ben je meteen aan de beurt, we plannen alle onderzoeken achter elkaar en de uitslag krijg je nog dezelfde dag. We weten hoe belangrijk een goede diagnose is en staan dan ook uitgebreid stil bij alle onderzoeksresultaten. Mocht de body check laten zien dat er iets aan de hand is, dan kunnen we je – als je dat wilt – verder begeleiden naar het vervolgtraject.

 

Een dag bij Prescan

Je bent in goede handen. Vriendelijke begeleiding en medische professionals.

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen ons maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken. Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben..

Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze clientbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning. Bekijk deze video's om te zien hoe een onderzoek bij ons gaat.

 
Vorige
Volgende

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Altijd een kliniek in de buurt